"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κέρδισε όλο το χωριό εκτός από έναν... Μητσοτάκη




Μια απίστευτη ιστορία γράφτηκε στο ισπανικό χωριό Σοδέτο, όπου όλοι οι κάτοικοί του έγιναν πάμπλουτοι κερδίζοντας το λόττο. Όλοι; Έξω από τον χορό έμεινε ένας Έλληνας ονόματι Κωστής Μητσοτάκης (απλή συνωνυμία), ο οποίος δεν αγόρασε λαχνό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, οι 70 οικογένειες του απομονωμένου αγροτικού χωριού στην Ισπανία αποφάσισαν να συμμετάσχουν ομαδικά στην κλήρωση του καθιερωμένου πρωτοχρονιάτικου εθνικού λαχείου, γνωστού ως El Gordo (ο χοντρός).


Το χωριό κέρδισε συνολικά... 700 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του Σοδέτο από αγρότες και άνεργοι εργάτες οικοδομών να γίνουν πλούσιοι: κάποιοι έγιναν εκατομμυριούχοι, ενώ ακόμη και οι λιγότεροι τυχεροί κέρδισαν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.


Ο μόνος που δεν κέρδισε ούτε ευρώ ήταν ένας κάτοικος. Πρόκειται για τον έλληνα κινηματογραφιστή Κωστή Μητσοτάκη, ο οποίος δεν αγόρασε λαχνό.


Άλλες πληροφορίες λένε ότι οι κάτοικοι που πουλούσαν τους λαχνούς προσπέρασαν το σπίτι του, ενώ άλλες ότι τον αναζήτησαν για να αγοράσει λαχνό, αλλά μάταια.


Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο μικρό Σοδέτο, που αριθμεί περίπου 250 κατοίκους, για μια γυναίκα. Το ειδύλλιο δεν προχώρησε, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να μείνει εκεί.


Ο ίδιος δήλωσε ότι  θα ήταν ωραίο εάν είχε κερδίσει αλλά πως έτσι και αλλιώς επωφελήθηκε, καθώς τώρα οι συγχωριανοί του θα μπορούν να αγοράσουν τα κομμάτια γης που εδώ και καιρό προσπαθούσε να πουλήσει...

http://pournari.
http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου