"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΙΚΤΙΝΟ-ΔΙΕΣ

AgnwstosStratiwtisSimaies- Τα μέχρι τούδε υπάρχοντα στη Βουλή πολιτικά κόμματα βλάπτουν σοβαρώς την υγεία του έθνους.
- Λοβέρδε, με τις δηλώσεις σου για τον Γιωργάκη δεν φοβάσαι μην λιώσει η γλώσσα σου απ’ το πολύ γλείψιμο;
 - Παριλούς ες πεσές! Αρχισε η εκμάθηση της Αρμένικης γλώσσας στην …Τουρκία  με την… βοήθεια της Γαλλίας.
- Η γενοκτονία στα Τούρκικα πώς είναι; (Δεν ρωτάω εγώ, ο Ερντογάν ρωτάει…)
- Ω ξειν αγγέλειν Ευρωπαίοις ότι τήδε ιστάμεθα αναμένοντες Μέρκελ ίνα και τα τρία παραδώσομεν προθύμως.
- Όχι κύριε κάνετε λάθος. Δεν γιορτάστηκαν από τη ΝΔ και τον κύριο Σαμαρά τα 50 χρόνια από τις εκλογές της 29ης Οκτωβρίου 1961. Ισως σε κλειστό κύκλο να γιορτάστηκε η βία και η νοθεία…!!!
- Πού είχε πει ο Καραϊσκάκης ότι τους είχε γραμμένους;;
- Όχι δεν το λέω.
- Ζευς. (Όχι του Ολύμπου ρε, μιλάμε για άλλο πράμα) «Ζεύς» ελέγετο το δίκτυο κατασκοπείας στην Θεσσαλονίκη στην κατοχή. Η οργάνωση διέθετε 133 πράκτορες! (Καλά πώς το κατάλαβες ότι τους ήλεγχαν οι Αγγλοι;;;)
- Ιων Δραγούμης. Δολοφονήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1920 από τους Βενιζελικούς. (Το γράφω από τώρα για να μην το ξεχάσω μέχρι τον Ιούλιο).
- Τι μας έχουν κάνει μέχρι τώρα οι Αγγλοι; Τον τάφο.
- Τι θέλουν να μας κάνουν οι Ευρωπαίοι… εταίροι μας; Την κηδεία.
- Εμείς γιατί δεν αντιδρούμε; Γιατί είμαστε χαζοί.
- Οι κάτοικοι της Μικράς Ασίας γιατί δεν κατετάγησαν να πολεμήσουν τους Τούρκους το 1919 και φτάσαμε στην καταστροφή του 1922; Ετσι απλά ρωτάω αν ξέρει κανείς…
- Χριστόδουλος Σώζος. Πάμπλουτος Κύπριος αγωνιστής που ήρθε εθελοντικά να πολεμήση το 1912 – 1913 στους Βαλκανικούς πολέμους υπέρ πατρίδος και έπεσε μαχόμενος στην πρώτη γραμμή. Ναι ξέρω είναι άγνωστος.
- Σάκης Ρουβάς. Δεν χρειάζονται επεξηγήσεις είναι πασίγνωστος.
- Μάρκος Μπότσαρης; …Ξαναλέτε παρακαλώ το όνομα, πώς είπατε; Μάρκος… Βότσαρης;
- Μωρέ τέτοια γίδια που είναι τέτοιο χασάπη θέλουν.
- Την τρόικα και το ΔΝΤ τα έστειλε ο Κύριος για τις αμαρτίες μας. Οσο πιο πολλούς φόρους και χαράτσια πληρώσουμε στον Παπαδήμιο τόσο πιο γρήγορα θα πάμε στον παράδεισο.
- Κυρίους έχουν οι δούλοι και τα σκυλιά.  Είχα την εντύπωση ότι στην Βουλή οι άνδρες είναι περισσότεροι από τις γυναίκες, κανείς όμως μέχρι τώρα δεν βρήκε το θάρρος να κηρύξει έστω και μόνος του το χρέος της χώρας απεχθές!
- Κανένας με παντελόνια; Μπάααα… …Με στρίνγκ όμως….! Ού, ου, ου, ….
- Ινοκέντιος ο Γ’ Πάπας της Ρώμης με πολλές… «ευαισθησίες». Ολο στο Λονδίνο πήγαινε για διακοπές!!! Τα κανόνισε με τον γάτο Ερρίκο Δάνδολο που έκανε κουμάντο στην Βενετία και το 1204 φάγανε παρέα την Κωνσταντινούπολη. Ε! Από τότε ακόμα τρώνε.
- Εμείς;
- …Μακάριοι οι πεινώντες ότι αυτοί χορτασθήσονται! (…στον άλλο κόσμο).
- Θα σαλτάρω, θα σαλτάρω τη ρεζέρβα να σου πάρω (ρεμπέτικο της κατοχής όταν οι σαλταδόροι κλέβανε τους Γερμανούς. Καλά θα είναι να το μάθουμε ξανά γιατί θα χρειαστεί).
- Ιωάννης Κωλέτης. Γεννήθηκε το 1787 στο Συρράκο της Ηπείρου κι έμαθε γράμματα απ’ τον Ψαλίδα. Σπούδασε ιατρική στην Πίζα και την Παβία, γύρισε πίσω στα Γιάννενα το 1808. Εγινε προσωπικός γιατρός του… Μουχτάρ Πασά – γιος του Αλή Πασά!!! Ε, μετά απ’ αυτά είχε όλα τα προσόντα να γίνει και Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Είχε για μασκότ μια μαϊμού. Πώς έχει ο Γιωργάκης τον Ανδρέα Λοβέρδο; Κάπως έτσι.
- Ξέχασα, η  φιλενάδα που είχε ο Κωλέτης στο Παρίσι στοίχιζε τον μισό ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του νεοσύστατου κράτους. (…μήπως σας θυμίζει την Μιμή;).

- Λίμαν Φον Σάντερς. Γερμανός στρατηγός ο οποίος ευθύνεται για τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων κατά την Μικρασιατική καταστροφή. Τι έγινε μ’ αυτόν; Ό,τι έγινε και με τον Μαξ Μέρτεν και τον Κωνσταντίνο  Καραμανλή. Απολύτως τίποτα.
- Α ρε νεοέλληνα και θες και ελευθερία, μισθό και σύνταξη… Οσες φορές σε χουφτώσανε έκανες πως δεν καταλαβαίνεις μην χάσεις την θεσούλα σου…
- Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-1. Τι έγινε, δεν πλήρωσαν το χαράτσι και κατεδαφίστηκε η παράγκα;
- Ελα μωρέ, εδώ που τα λέμε είναι ξεφτίλα να κερδίζουν οι Ελληνικές ομάδες και να πανηγυρίζουν όλοι οι Αφρικανοί που βλέπουν τους δικούς τους να παίζουν!!!
- Καλά, η Γεωργαντά που καταγγέλλει το φούσκωμα των αριθμών και την εκ προθέσεως ώθηση της Χώρας προς την χρεοκοπία αγνοείται παντελώς; Τους κουφούς κάνουν;
- Ωχ! Ωχ! Ερχεται και ο Δημήτρης Αντωνίου με κάτι μηνύσεις από δώ μέχρι τα Τρίκαλα. Εδώ να δεις συρτοκαλαματιανό που θα χορέψει ο Γιωργάκης (…εκτός απ’ το Χαβα-Ναγκίλα).
- Ποιον είχε δάσκαλο ο γιος του Μωάμεθ Β’ του πορθητή ο Μεχμέτ ο Γ’; Τον μετέπειτα πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Παχώμιο Β’!… Ε, βέβαια, θα άφηνε το παιδί αγράμματο; Και πώς θα γινόταν πατριάρχης μετά…;
- …Ο,τι και να διαβάσω η Ελλάδα με πληγώνει.
Ικτίνος Κων/νος Σταθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου