"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ….ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΚΟΡΩΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ καί ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ...!!!


 "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ... ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ"...;;;

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ

Χόρτασε ο πολύπαθος πολίτης από δηλώσεις των Αρχηγών κομμάτων, Υπουργών και Υφυπουργών, όπως για παράδειγμα: 
«Στηρίζουμε την Κυβέρνηση», «πρέπει να επιτύχουμε τους στόχους μας», «πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα»,

«δεν πρέπει να χρεοκοπήσει η χώρα», ή από αψυχολόγητες κατηγορίες μεταξύ τους μέχρι άνανδρης υπονόμευσης τόσο ανάμεσα τους αλλά και προς την ίδια τους την συγκυβέρνηση, αντί να στρωθούν στα γραφεία τους και να φέρουν τα πάνω κάτω στις αλλαγές και να θεραπεύσουν τα κακώς κείμενα. 
Και όλα αυτά συμβαίνουν δυστυχώς μεταξύ πολιτικών ανδρών  που «ενώθηκαν» σε συγκυβέρνηση για να σώσουν την Ελλάδα!!! 
Σε ανύποπτο χρόνο δήλωσε ο Αστ. Ροντούλης, απευθυνόμενος στους διατελέσαντες Υπουργούς και Υφυπουργούς: 
«είσαστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια» για να εισπράξει την δηκτική ερώτηση από τον Ανδρέα Λοβέρδο, Υπουργό υγείας: 
«Θα είσαι στην ίδια κυβέρνηση με τα γομάρια»;
Στη διαδικασία δηλώσεων μπήκε και ο σοβαρός Μιλτ. Παπαϊωάννου για τον Βορίδη: 
« . . . . Σας είπε κανένας ότι ήθελα να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Βορίδη;». Έσπευσε να απαντήσει ο λαλίστατος Υφυπουργός Γεωργιάδης: «Αναγκάζομαι να κάθομαι δίπλα σε κλέφτες και ανίκανους».
Δοθείσης ευκαιρίας δήλωσε και ο Χρήστος Παπουτσής για τον υφιστάμενο του κατά τι ήμισυ, Άδωνη Γεωργιάδη, ότι επιχειρεί να φέρει: «νομοθετικές πρωτοβουλίες που υπαγορεύθηκαν στο παρασκήνιο», και η απάντηση του Γεωργιάδη στον Υπουργό Παπουτσή:  «να μη βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, γιατί είναι επικίνδυνοι». 
Και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο, δήλωσε με νόημα για το ΛΑ.Ο.Σ, ότι είναι: «περαιτέρω της Δεξιάς».
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κων. Μαρκόπουλος, απαντώντας σε απαξιωτικές δηλώσεις του Γ. Καρατζαφέρη, δήλωσε: 
«Ύβρεις και εξυπνακισμοί από αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο, τους δάσκαλους της κωλοτούμπας, περιττεύουν αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στη Βουλή και απευθυνόμενος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τους αποκάλεσε «κλέφτες», όπως επίσης σε άλλο χρόνο έσπευσε να απαξιώσει τους αρχηγούς τους με το: «εάν τα παιδιά της Βοστώνης, ο κ. Παπανδρέου παύσει να εμφανίζεται ως αρχολίπαρος και ο κ. Σαμαράς ως σπουδαρχίδης . . .»
Επειδή πρωταγωνιστές των παραπάνω δραστηριοτήτων, είναι, όπως φαίνεται στελέχη του ΛΑΟΣ εκτός από «τις χαρές και τα πανηγύρια» που Υπουργοποιήθηκαν, τους τσακωμούς για τις αρμοδιότητες και την υπερπροσπάθεια να εφαρμόσουν τα δρομολογηθέντα από τον Γ. Παπανδρέου, δεν παρουσίασαν τίποτα άλλο  στον τομέα τους.
 Ή μάλλον παρουσίασαν: ο ένας να  «δρέπει τις δάφνες» με μορφή προπηλακισμών, ο έτερος να πουλάει τα airbus της ΟΑ, βασισθείς προφανώς στην τεχνοοικονομική γνωμάτευση της ομόσταυλης του κας Ζωηρού, ο τρίτος να παρεμβαίνει αποτελεσματικά, ώστε να μην μαζευτεί αυτό το σπάταλο κράτος (μη κατάργηση εφοριών), ο τέταρτος εργάζεται αθόρυβα και  ο Αρχηγός τους να παρεμβαίνει ηχηρά στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης (με λόγια και έργα) και να τοποθετείται κατά της προφυλάκισης του Εφραίμ. 
Μετά από τα παραπάνω εκτεθέντα, το μεγάλο ερώτημα κάθε απλού πολίτη, είναι: ΠΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; 
Αφού δεν ταιριάζουν «τα χνώτα τους», γιατί δεν παραιτούνται; 
Ποιος του υποχρεώνει να παραμένουν Υπουργοί ή Υφυπουργοί; Το Εθνικό συμφέρον; Αν ναι, επιτελούν κάποιο έργο και ποιο; Από τότε που συγκυβερνούν πόσα  Ν/Σ έφεραν στη Βουλή και ψηφίστηκαν; 
Πότε είναι αληθινοί και συνεργάσιμοι; Όταν αλληλουβρίζονται ή όταν κάθονται στο ίδιο τραπέζι του Υπουργικού συμβουλίου; Είναι υπεύθυνοι πολιτικοί αυτοί που κλήθηκαν να διαχειριστούν τις τύχες των Ελλήνων και της Ελλάδος, με αυτά που κάνουν και λένε (τόσο πριν την συγκυβέρνηση όσο και μετά), ή «καβάλησαν καλάμι», ή μήπως κάνουν επίδειξη  καιροσκοπισμού;
Σε κάθε περίπτωση, άξιος ο μισθός τους και πανάξια η συμμετοχή τους στην συγκυβέρνηση με το πλούσιο έργο τους!!!. 
Γιαυτή τους την  απόδοση είναι «ικανοποιημένος» ο Πρόεδρος τους;;;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου