"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Δύο κορίτσια νεκρά από γιαούρτι με... ποντικοφάρμακο

  Δύο κορίτσια νεκρά από γιαούρτι με... ποντικοφάρμακο

Δύο κορίτσια ηλικίας έξι και επτά ετών έχασαν τη ζωή τους στην επαρχία Χεμπέι στην Κίνα όταν έφαγαν γιαούρτι που περιείχε ποντικοφάρμακο, ανακοίνωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Τα κορίτσια που ζούσαν στο χωριό Λιανγκ, μοιράστηκαν το δηλητηριασμένο γιαούρτι στις 24 Απριλίου, όταν επέστρεψαν από το σχολείο στο σπίτι, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua.
Σύμφωνα με την αστυνομία η δηλητηρίαση οφείλεται σε διαμάχη στο σχολείο. Μια κοπέλα αντιπάλου σχολείου παραδέχθηκε ότι έβαλε ποντικοφάρμακο στο γιαούρτι και το άφησε, μαζί με κάποια τετράδια, στο δρόμο κοντά στο σχολείο των κοριτσιών, ενώ υπάρχουν υποψίες ότι υπήρχε και συνεργός.
Η Κίνα έχει βεβαρημένο «ιστορικό» από περιπτώσεις θανάτων από δηλητηριασμένο φαγητό. Πριν από πέντε χρόνια δεκάδες χιλιάδες παιδιά αρρώστησαν από μολυσμένο γάλα σε σκόνη.
Τότε είχαν πεθάνει έξι παιδιά και δύο από τους κατηγορουμένους είχαν καταδικαστεί σε θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου