"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«Εκτελέστε τον, του αξίζει» λέει η κόρη του απαγωγέα του Κλίβελαντ

Αηδιασμένη από την ειδεχθή δράση του πατέρα της δηλώνει η Αρλίν Κάστρο, κόρη του απαγωγέα- βιαστή των τριών κοριτσιών στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ και ζητά δίχως ενδοιασμούς, την εκτέλεσή του.

Η Αρλίν Κάστρο, κόρη του απαγωγέα (φωτό: Daily Mail/ abcnews)
Η Αρλίν Κάστρο, κόρη του απαγωγέα (φωτό: Daily Mail/ abcnews)
Μια από τις κόρες του Αριέλ Κάστρο, η Αρλίν, ζητά να τιμωρηθεί ο πατέρας της με την εσχάτη των ποινών για την απαγωγή των τριών κοριτσιών πριν από μια δεκαετία, τα βασανιστήρια και τους βιασμούς. Όπως αναφέρει η MailOnline, η Αρλίν είναι διπλά συντετριμμένη εξαιτίας του γεγονότος ότι μια από τις απαχθείσες, η Τζίνα Ντεχεσούς, ήταν συμμαθήτριά της και καλή της φίλη.


Τα πέντε παιδιά του Άριελ Κάστρο, ορκίζονται όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mail, ότι δεν θα τον επισκεφθούν ποτέ στην φυλακή αφού νιώθουν αηδιασμένα από τις τερατώδεις πράξεις του, ενώ αποφεύγουν να τον βλέπουν ακόμη και στην τηλεόραση, καθώς νιώθουν οργή επειδή τους «χρησιμοποίησε» για να εντοπίσει και να παγιδεύσει τα θύματά του.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι η εισαγγελία του Οχάιο εξετάζει την επιβολή της θανατικής ποινής για τον 52χρονο Αριέλ Κάστρο.
(πηγές: Daily Mail, BBC)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου