"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια όπου κινδυνεύουν να καούν χιλιάδες σπίτια

 Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια όπου κινδυνεύουν να καούν χιλιάδες σπίτια

Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται για τρίτη ημέρα κατά μήκος της ακτής στην Καλιφόρνια τριπλασιάστηκε σε μέγεθος βορειοδυτικά του Λος Αντζελες απειλώντας χιλιάδες κατοικίες, ωστόσο οι πυροσβέστες ανακοίνωσαν ότι πλέον έχουν θέσει υπό έλεγχο τουλάχιστον το 20% της φωτιάς.

Η πύρινη λαίλαπα που κατέστρεψε 40.000 στρέμματα βλάστησης το πρωί της Παρασκευής, συνέχισε να κατακαίει 113.000 στρέμματα τη νύχτα, υποχρεώνοντας έτσι περίπου 1.100 πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Δύναμη 900 πυροσβεστών και 1.000 στρατιωτών με την υποστήριξη οκτώ ελικοπτέρων και έξι πυροσβεστικών αεροσκαφών δίνουν μάχη με τις φλόγες, τις οποίες ενισχύουν οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Ελικόπτερα και αεροσκάφη με συνεχείς ρίψεις νερού προσπαθούν να προστατεύσουν τις απειλούμενες από τη φωτιά κατοικημένες περιοχές.

Ένα τμήμα 13 χλμ. της εθνικής οδού του Ειρηνικού (PCH) παραμένει κλειστό, όπως και η πανεπιστημιούπολη, του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, που βρίσκεται πολύ κοντά.

Την Παρασκευή 15 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές ενώ τουλάχιστον 4.000 κατοικίες απειλούνται από πυρκαγιά, δεν έχουν αναφερθεί όμως τραυματισμοί.

Οι άνεμοι που άλλαξαν κατεύθυνση και πνέουν τώρα προς βορράν, δυσχεραίνουν την επιχείρηση της κατάσβεσης. Πολλά σπίτια εκκενώθηκαν. Προηγουμένως η φωτιά ακολουθούσε κατεύθυνση προς νότον και την κομητεία του Λος Αντζελες, είπε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λόρι Ρος.

Οι Αρχές εκτιμούν πάντως, ότι η πυρκαγιά θα έχει τεθεί έως τη Δευτέρα υπό πλήρη έλεγχο.

Οι φωτιές είναι συχνό φαινόμενο στην Καλιφόρνια, κυρίως το φθινόπωρο και τον χειμώνα, όταν φυσούν άνεμοι από την περιοχή της Σάντα Αννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου