"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Στη φυλακή οδηγήθηκε το «τέρας του Κλίβελαντ» Αριέλ Κάστρο

 

 
Με χειροπέδες στα χέρια και με το βλέμμα καρφωμένο στο έδαφος ο ιδιοκτήτης του κολαστηρίου του Κλίβελαντ εμφανίστηκε χθες ενώπιον του Δικαστηρίου του Οχάιο. Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του ο Αριέλ Κάστρο επέλεξε να μείνει σιωπηλός, συνεπής στο προφίλ του φιλήσυχου άνδρα που περιγράφουν οι γείτονες αλλά και ο ίδιος στον λογαριασμό του στο facebook, χιλιόμετρα μακριά από το τέρας που κρατούσε σιδηροδέσμιες τρεις κοπέλες επί τουλάχιστον δέκα χρόνια. Σχεδόν ανέκφραστος άκουσε την εγγύηση των 8 εκατ. δολαρίων που όρισε η δικαστής έως ότου δικαστεί για τα εγκλήματα της απαγωγής και του βιασμού. Το ποσό της εγγύησης ήταν τόσο μεγάλο ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή του στη φυλακή. Σε κάθε περίπτωση, σε οποιοδήποτε κελί, ο 52χρονος Αμερικανός, πορτορικανικής καταγωγής, θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα απ' ό,τι τα θύματά του, τα οποία - σύμφωνα με συγγενή της 23χρονης σήμερα Τζίνα Ντετζίζους - «κρατούνταν στο υπόγειο σαν σκυλιά».
Μία ημέρα πριν, νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το «σπίτι του τρόμου» είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Και η Αμάντα Μπέρι και η Τζίνα Ντετζίζους και η Μισέλ Νάιτ κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι όλα αυτά τα χρόνια τα πέρασαν σε ένα υγρό υπόγειο, δεμένες με αλυσίδες. Ενίοτε ο Κάστρο τις έλυνε και τις άφηνε να κυκλοφορούν «ελεύθερες» στον δεύτερο όροφο. Εκτός σπιτιού δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, με εξαίρεση δύο πολύ σύντομες «επισκέψεις» στο παρακείμενο γκαράζ. Στην απόλυτη διαστροφή του, ο Κάστρο φρόντιζε να θυμίζει κάθε χρόνο στις σκλάβες του την ημέρα της απαγωγής τους με μία τούρτα. «Το γιόρταζε σαν να επρόκειτο για τα νέα τους γενέθλια», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ντετζίζους. Η Μπέρι με το εξάχρονο κοριτσάκι που απέκτησε όσο ήταν αιχμάλωτη και η Ντετζίζους ξεκινούν τη νέα τους ζωή κοντά στους συγγενείς τους. Η Νάιτ, το πρώτο και μεγαλύτερο σε ηλικία θύμα του Κάστρο, βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο. Είναι η μοναδική μέχρι στιγμής που μιλάει. Αποκαλύπτει ότι ο απαγωγέας της την άφησε πολλές φορές έγκυο και πως κάθε φορά την εξανάγκαζε σε αποβολή υποβάλλόντας τη σε λιμοκτονία και χτυπώντας την αλύπητα στο στομάχι.
Αγνωστο για ποιον λόγο, όμως, ο Κάστρο ήθελε πάση θυσία να γεννηθεί σώο και αβλαβές το μωρό της Μπέρι. Η Μπέρι γέννησε σε μια παιδική πλαστική πισίνα με τη βοήθεια της Νάιτ. Μέσα στα πρώτα λεπτά το μωρό σταμάτησε να αναπνέει. «Θα σε σκοτώσω αν πάθει κάτι», απείλησε ο Κάστρο τη Νάιτ. Εκείνη ανέπνεε στο στόμα του για να κρατήσει τόσο εκείνο όσο και την ίδια στη ζωή. Το κοριτσάκι δεν έμαθε ποτέ τα ονόματα των άλλων δύο γυναικών. Ηταν η μοναδική που έβγαινε εκτός σπιτιού, πάντα με τη συνοδεία του Κάστρο. Για κάποιους ήταν η κόρη της συντρόφου του, για άλλους η εγγονή του, για την Αστυνομία είναι η κόρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου