"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣτ' ανακοίνωσε το Βατικανό

 Την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣτ

Την παραίτησή του θα υποβάλλει ο Πάπας Βενέδικτος ο ΙΣτ' στις 28 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε το Βατικανό τη Δευτέρα. Είναι η πρώτη φορά από τον Μεσαίωνα που ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας παραιτείται.

Ο Βενέδικος ΙΣτ' είχε αναλάβει καθήκοντα τον Απρίλιο του 2005 διαδεχόμενος τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β'.

Ο 85χρονος ποντίφικας είπε ότι θα παραιτηθεί στις 28 Φεβρουαρίου επειδή δεν έχει άλλο τη δύναμη να τελεί τα καθήκοντά του.

Ο Βενέδικτος ΙΣτ' δήλωσε ότι διαπίστωσε πως δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν τους τελευταίους μήνες, «σε τέτοιο βαθμό που έπρεπε να αναγνωρίσω την ανικανότητά μου να τελώ τα καθήκοντα που μου εμπιστεύτηκαν».

«Για αυτόν τον λόγο, και γνωρίζοντας καλά τη σοβαρότητα αυτής της πράξης και με πλήρη ελευθερία δηλώνω ότι θα απαρνηθώ τη θέση μου ως Αρχιεπίσκοπος της Ρώμης, διάδοχος του Αγίου Πέτρου», δήλωσε ο πάπας σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.

Εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε ότι ο ποντίφικας θα παραιτηθεί στις 8 μ.μ. (τοπική ώρα) στις 28 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου