"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ο χολλιγουντιανός κλέφτης του Μετρό










Το σκηνικό διαδραματίστηκε στην αποβάθρα του μετρό στη στάση του Συντάγματος προχθές γύρω στις 13:15 το μεσημέρι.
Ο δράστης ένας καλοντυμένος άνδρας ο οποίος προφανώς, έτσι ακούστηκε, έκλεψε το πορτοφόλι ενός ηλικιωμένου.

Ο συρμός από την στάση Ακρόπολη πλησίαζε στο Σύνταγμα με γρήγορη ταχύτητα. Ξαφνικά χαμηλώνει το ρυθμό της κίνησής του και απότομα σταματάει λίγο πριν φτάσει στην αποβάθρα του Συντάγματος.Αναταραχή στα βαγόνια με τον κόσμο να αναρωτιέται τι άραγε να έχει συμβεί.
Και να! Από τα δεξιά του συρμού, πάνω στο μικρό πεζουλάκι, δίπλα ακριβώς στις γραμμές του τρένου, ένας άνδρας τρέχει γρήγορα. Λίγα λεπτά αργότερα οι φύλακες του μετρό με μεγαλους φακούς στα χέρια ψάχνουν να τον βρούν.
Κανένας από τους επιβάτες δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Τα σενάρια βέβαια έδιναν και έπαιρναν μέσα στα βαγόνια καθώς οι επιβάτες παρέμεναν στις θέσεις τους ακινητοποιημένοι περίπου 20 λεπτά. Κάποιοι έλεγαν ότι πιθανόν κάποιος θα έπεσε στις γραμμές του τρένου για να αυτοκτονήσει, άλλοι έλεγαν ότι μπορεί να είχαν βάλει βόμβα τρομοκράτες, κ.λ.π
Όταν τελικά έγινε η αναχώρηση του συρμού και έφτασε στο Σύνταγμα, βγήκανε όλοι οι επιβάτες έξω. Και εκεί ακούστηκαν οι φωνές και τα ουρλιαχτά των επιβατών.
Και ιδού υ αποθέωση! Το απίστευτο!!!
Ο έρμος ο ληστής του μετρό, όταν τον κυνήγησαν σκέφτηκε να ανεβεί στην οροφή του τελευταίου βαγονιού,για να γλυτώσει από τους διώκτες του. Όταν δηλαδή ξεκίνησε ο συρμός, ο δράστης ταξίδευε πάνω στην οροφή του.
Το πρόσωπό του ήταν μουτζουρωμένο από τον καπνό,και τα ρούχα του επίσης, λες και είχε βγει από μια καπνοδόχο. 
Ήταν πολύ φοβισμένος και ταραγμένος, καθώς πολλοί επιβάτες του φώναζαν απειλητικά....κλέφτη κατέβα κάτω και θα δεις τι έχεις να πάθεις.....
Τελικά κατέβηκε από την οροφή του βαγονιού,και αμέσως τον παρέλαβε η αστυνομία που είχε φτάσει εγκαίρως. Του φόρεσαν τις χειροπέδες και όλα πήγαν καλά!!!
Η Ελληνική Αατυνομία κατάφερε να πιάσει τον κλέφτη με το χολλιγουντιανό στυλ, που ήταν αλλοδαπός, διότι δεν μιλούσε καλά ελληνικά.

Υ.Γ . Τους κλέφτες του ελληνικού δημοσίου ποιός θα τους πιάσει;
Και ποιός θα τους φορέσει χειροπέδες;
Ιδού η απορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου