"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Επί πολλά χρόνια υποστηρίζει την σχολική προσευχή o Rick Santorum,



Όπως δήλωσε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα Rick Santorum, ο διαχωρισμός κράτους – εκκλησίας δεν του αρέσει.
Στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να βάλει την προσευχή στα σχολεία, καθώς και τη διδασκαλία της δημιουργίας (creationism), ενώ πρόσφατα ενεπλάκη και στη διαμάχη σε σχέση με την διακριτική μεταχείριση των γυναικών από πλευράς εργοδοτών.
Η πολιτική καριέρα του Santorum χαρακτηρίζεται εδώ και πολλά χρόνια, από την πλήρη αντίθεσή του στο τείχος προστασίας που προσφέρει η 1η τροποποίηση του αμερικανικού συντάγματος, μεταξύ κράτους και εκκλησιών.
Το 2001 ο Santorum είχε υποστηρίξει μια τροποποίηση που θα επέτρεπε την διδασκαλία του ευφυούς σχεδιασμού στα δημόσια σχολεία, και που θα έθετε σε αμφισβήτηση την θεωρία της εξέλιξης.
Επί πολλά χρόνια υποστηρίζει την σχολική προσευχή, ενώ αντιτάθηκε  στο δικαίωμα των Μουσουλμάνων να έχουν πρόσβαση σε ευκαιρίες αγοράς ακινήτων, στη διάρκεια της «διαμάχης των τζαμιών».
Έχει δηλώσει πως η απαίτηση, ακόμη και οι θρησκευόμενοι εργοδότες, να καλύπτουν ασφαλιστικά την αντισύλληψη των υπαλλήλων τους, συνιστά μια επιθετική κρατική παρέμβαση, που προσπαθεί να επιβάλλει αξίες με το ζόρι.
 Προσωπικά τον βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τύπο, και συμφωνώ απόλυτα με τη θέση που έχει πάρει.
Θα του κάνουν πόλεμο "εννοείται"σιγά μη τον αφήσουν τα τσακάλια  να βγει...........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου