"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Παπαρήγα: Μην έχετε καμία ελπίδα στη νέα κυβέρνηση


Ως κυβέρνηση «μαύρου μετώπου», των κομμάτων του κεφαλαίου με αρχιμαέστρο την Ευρωπαϊκή Ένωση, χαρακτήρισε το νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει μετά την συμφωνία του νυν πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κάλεσε τους όποιους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ να μην τρέφουν καμία ελπίδα ότι αυτή η σύμπραξη θα φέρει κάτι καλό.
Σύμφωνα με την Αλέκα Παπαρήγα, πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία γίνεται για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, του ελληνικού και του ευρωπαϊκού. Κατά την εκτίμησή της, η φαινομενική πίεση της Ε.Ε. προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την αξιωματική αντιπολίτευση, πρόκειται στην ουσία για πίεση προς τον ελληνικό λαό. 

 
«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα είναι λίγων εβδομάδων αλλά ακόμη κι αν γίνει αυτό θα πάρει μέτρα για τη ζωή των Ελλήνων για τα επόμενα 10 – 15 χρόνια» υπογράμμισε.  
 
Οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης είναι γνωστές. Χειρότερα θα ‘ρθουν, υποστήριξε. «Το έργο που έχει να επιτελέσει είναι ένα έργο που αναγκαστικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Η κυβέρνηση των επιχειρηματιών της Ελλάδας και της Ε.Ε. πρέπει να ακούσει και την Ε.Ε. για το πότε θα γίνουν εκλογές. Όχι γιατί είναι υποτελής αλλά γιατί δρα με τις πλάτες της Ε.Ε.»
 
Όπως τόνισε, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, η γ.γ. του ΚΚΕ, η κυβέρνηση αυτή δεν θα αντιμετωπίσει ούτε το χρέος ούτε τη χρεοκοπία η οποία είναι αναπόφευκτη. Σύμφωνα με την ίδια, το πρόβλημα της κρίσης αφορά το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα και όχι τη διαχείρισή του. 
 
Αναφερόμενη στη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ότι «Μέχρι τώρα η ΝΔ κατέτασσε τον εαυτό της στις αντιμνημονιακές δυνάμεις και είδατε που κατάντησε». 
 
«Δεν πιστεύουμε καθόλου ότι το δημοψήφισμα ευρώ ή δραχμή είναι αυτό που οδήγησε σε κυβέρνηση συνεργασίας» λέει η Αλέκα Παπαρήγα συμπληρώνοντας ότι ήταν επιθυμία της Ε.Ε. να επιβάλει μια δυνατή, ενιαία συμμαχική κυβέρνηση. 
 
Σύμφωνα με την ίδια, πολλοί Έλληνες αισθάνονται ταπεινωμένοι από τις παρεμβάσεις της Μέρκελ και του Σαρκοζί. «Αν ο λαός θέλει να απαλλαγεί από αυτή την ταπείνωση πρέπει να απαλλαγεί από τα μονοπώλια και να αποδεσμευθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο συνεπάγεται και την μονομερή διαγραφή χρέους». 
 
Η Αλέκα Παπαρήγα, κλείνοντας, κάλεσε τον λαό να ρίξει αυτήν την κυβέρνηση, να της κάνει τη ζωή δύσκολη και να επιβάλει εκλογές. 
 
«Χρειάζεται μια πρωτοφανέρωτη πάλη» τόνισε. «Ο λαός έχει ακόμη ένα όπλο, ότι η Ε.Ε. διέρχεται μεγάλες δυσκολίες, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτή τη κρίση, τις αδυναμίες του ευρωπαϊκού συστήματος δεν πρέπει ο λαός να τις κάνει δικές του αγωνίες. Μία είναι η αγωνία, πώς θα καταφέρει να αποτρέψει τα μέτρα, πώς θα καταφέρει να νικήσει». 
 
Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, για τη μη συμμετοχή του ΚΚΕ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε: "εκεί θα ήμασταν μαϊντανός και στο κάτω κάτω θα αδικούσε τους πρωταγωνιστές".
.enet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου