"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ... ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ!!! ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΣΟΜΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ!!!


To Λονδίνο επιβεβαίωσε πως συνελήφθη στο Ναϊρόμπι ένας 35χρονος βρετανός υπήκοος σομαλικής καταγωγής, ο οποίος, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι αναφορές στον τύπο, εξετάζεται εάν έχει σχέση με την επίθεση στο εμπορικό κέντρο της κενυατικής πρωτεύουσας.

Παράλληλα, η ισλαμιστική Αλ Σεμπάμπ ισχυρίζεται πως οι νεκροί φτάνουν τους 137. Η αναφορά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί και ο επίσημος απολογισμός παραμένει στους 61 νεκρούς.

Εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει λεπτομερώς τα δημοσιεύματα για τον συλληφθέντα, λέγοντας μόνο πως οι βρετανικές αρχές γνωρίζουν για τη σύλληψη ενός βρετανού υπηκόου στο Ναϊρόμπι και είναι έτοιμες να παράσχουν προξενική συνδρομή.

Την ευθύνη για την επίθεση στο εμπορικό κέντρο έχει αναλάβει η σομαλική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ, που θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα. Αναφορές υποστήριζαν ότι ανάμεσα στους ενόπλους βρισκόταν και μικρός αριθμός υπηκόων ΗΠΑ και Βρετανίας με σομαλική καταγωγή. 

Αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας της Κένυας ανέφερε στο Reuters ότι ο βρετανός υπήκοος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι όταν δεν επιβιβάστηκε στην πτήση του. Ο άνδρας ανακρίνεται, περιορίστηκε να συμπληρώσει.

Η βρετανική Daily Mail υποστηρίζει ότι ο άνδρας κίνησε υποψίες επειδή συμπεριφερόταν περίεργα στο αεροδρόμιο και είχε μώλωπες στο πρόσωπο, φορώντας μαύρα γυαλιά. Η εφημερίδα, επικαλούμενη κενυάτες αξιωματούχους, αναφέρει ότι διαβατήριό του φαινόταν γνήσιο, είχε βίζα για την Κένυα η οποία όμως δεν έχει σφραγιστεί.

Αλ. Σεμπάμπ: 137 όμηροι σκοτώθηκαν

Συνολικά 137 όμηροι σκοτώθηκαν στο εμπορικό κέντρο Westgate στο Ναϊρόμπι, η κατάληψη του οποίου τερματίσθηκε το βράδυ της Τρίτης, όπως ανακοίνωσαν οι  ισλαμιστές αντάρτες της οργάνωσης Αλ. Σεμπάμπ  στον λογαριασμό τους στο Twitter. 

Ο Πρόεδρος της Κένυας Ουχούρου Κενυάτα και η κυβέρνησή του «πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την απώλεια της ζωής 137 ομήρων που κρατούνταν από τους μουτζαχεντίν", αναφέρει ο οργάνωση, που κατηγορεί τις στρατιωτικές δυνάμεις της Κένυας ότι έκαναν χρήση «χημικών αερίων» για την αντιμετώπιση της ομάδας των τζιχαντιστών στο Westgate και ότι «προκάλεσαν την κατάρρευση του κτιρίου, θάβοντας τα αποδεικτικά στοιχεία και όλους τους ομήρους κάτω από τα ερείπια». 
stoxos.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου