"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κοιμήθηκε όλο το βράδυ με έναν κροκόδειλο 2,5 μέτρων κάτω από το κρεβάτι



 
Φοβερό περιστατικό με 40χρονο

 Ετριψε τα μάτια του με νύστα και ανασηκώθηκε από το κρεβάτι του. Κάθισε για λίγο στην άκρη, ακουμπώντας τα ξυπόλητα πόδια του στο πάτωμα. Συνηθισμένη πρωινή κίνηση όχι απλά για τον Γκάι Γουίταλ, αλλά για κάθε άνθρωπο. Το μόνο που δεν ήξερε ο 40χρονος ήταν πως ελάχιστα εκατοστά από τους αστραγάλους του βρίσκονταν τα τεράστια απειλητικά σαγόνια ενός κροκόδειλου.
 
Ο άνδρας από τη Ζιμπάμπουε κοιμήθηκε κανονικά το βράδυ, χωρίς να γνωρίζει πως κάτω από το κρεβάτι του βρισκόταν ένας κροκόδειλος 2,5 μέτρων! Μόνο όταν άκουσε μία κραυγή από το ζώο αντιλήφθηκε την παρουσία του.
 
«Το πιο ανησυχητικό ήταν πως λίγη ώρα πριν, είχα καθίσει στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια μου να απέχουν ελάχιστα από το στόμα του!», είπε ο τρομοκρατημένος Γουίταλ. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του απρόσκλητου επισκέπτη κάλεσε το αρμόδιο συνεργείο που έδεσε και έσυρε τον τεράστιο κροκόδειλο που θεωρείται πως είχε φτάσει εκεί από το ποτάμι που υπάρχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι.
 
Πηγή: Huffington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου