"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Κορίτσι 13 χρονών και πάμπτωχο στην Ινδία, ξεκινά μάστερ στη Μικροβιολογία

 Κορίτσι 13 χρονών και πάμπτωχο στην Ινδία, ξεκινά μάστερ στη Μικροβιολογία
Ακόμα κι αν το μεροκάματο του πατέρα της, περίπου 3,5 ευρώ, πολλές φορές δεν φθάνει για να τραφεί η ίδια και τα τρία της αδέρφια με ένα πιάτο φαγητό, εκείνη στα 13 της χρόνια αψηφά κάθε νόμο στην εκπαίδευση και ξεκινά τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μικροβιολογία.

Η Σούσμα Βέρμα, είναι ένα ασυνήθιστο παιδί. Ζει στην στην βορειοανατολική Ινδία, στην πολιτεία Ούταρ Πραντές. Στην ηλικία της τα άλλα παιδιά πηγαίνουν στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου. Εκείνη, τελείωσε το λύκειο όταν ήταν μόλις επτά χρονών. Πήγε και στο πανεπιστήμιο, αποφοίτησε και τώρα είναι έτοιμη να ξεκινήσει το μάστερ της.

Όλα αυτά τα κατάφερε με τη συμπαράσταση του πατέρα της. Ενός ανθρώπου με υποτυπώδη μόρφωση ο οποίος δουλεύει σαν εργάτης στις οικοδομές με μισθό 200 ρουπίες. Ποσό μικρότερο από 4 ευρώ.

Ο πατέρας της μικρής Σούσμα, σύμφωνα με το Associated Press, προσπαθεί με όποιο τρόπο γίνεται να βοηθήσει το κορίτσι. Ότι κομμάτι γης είχε το πούλησε για να την βοηθήσει να σπουδάσει.

Πριν λίγο καιρό, πούλησε ένα στρέμμα γης έναντι τιμήματος περίπου 400 ευρώ για να βοηθήσει το κορίτσι να πάρει το πτυχίο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου