"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Αμπου Ντάμπι: Πατέρας μαστίγωσε μέχρι θανάτου το γιο του Σκότωσε τον 12χρονο επειδή είχε κακές σχολικές επιδόσεις


 Αμπου Ντάμπι: Πατέρας μαστίγωσε μέχρι θανάτου το γιο του
Ενας πατέρας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Αμπου Ντάμπι μαστίγωσε τον 12χρονο γιο του μέχρι θανάτου λόγω των κακών επιδόσεων του τελευταίου στο σχολείο.

Ο άνεργος πατέρας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μαστίγωσε άγρια μέχρι θανάτου τον γιο του με ένα καλώδιο από ηλεκτρονικό υπολογιστή επειδή είχε κακούς βαθμούς στη τάξη. Ο -πρώην ναρκομανής- δράστης, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, αλλά μόνο τα αρχικά του (Ρ.Μ.), παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου λέγοντας πως «μου απέκρυψε τη βαθμολογία του και μου είπε ψέματα. Γι' αυτό και έπρεπε να τον συνετίσω γιατί εγώ δεν τον ανέθρεψα με αυτόν τον τρόπο». Ο πατέρας φυσικά ξέχασε να μας πει πως ο συνετισμός ουδέποτε θα έρθει, αφού ο γιος του λιποθύμησε από τα χτυπήματα και πέθανε λίγη ώρα μετά.

«Ο πατέρας δεν είχε αφήσει σημείο στο σώμα του παιδιού που να μην το έχει χτυπήσει μέχρι που αυτό έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε»,
ανέφερε ο αστυνομικός Τζούμα αλ Κααμπί που ασχολήθηκε με την υπόθεση. «Πρόκειται για μια άσχημη υπόθεση. Ο πατέρας αποδείχθηκε πως δεν είχε καθόλου αισθήματα κάνοντας αυτή την επίθεση στο γιο του με αυτόν τον τόσο βάρβαρο τρόπο», καταλήγει ο αστυνομικός διευθυντής του Αμπου Ντάμπι, Ρασίντ Μπουρασίντ.

Ο πατέρας καταδικάστηκε τελικά μόνο σε τρία χρόνια κάθειρξη και όχι σε θανατική ποινή γιατί οι φόνοι εκ προθέσεως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τιμωρούνται ανάλογα με το αν η οικογένεια του θύματος ζητήσει ή όχι εκδίκηση. Οπως προκύπτει, οι υπόλοιποι συγγενείς του μικρού δεν ζήτησαν κάτι τέτοιο, ο δράστης θα μείνει μόνο τρία χρόνια στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου