"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

«ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΦΑΟΥΛ» Κλώτσησε φωτογράφο ο Μαραντόνα

Νέες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη, για επίθεση σε βάρος φωτογράφου, αναμένεται να έχει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά την καταγγελία φωτογράφου εις βάρος του ότι τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα.

Κλώτσησε φωτογράφο ο Μαραντόνα
Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος του αργεντίνικου περιοδικού διασημοτήτων «Gente» Ενρίκε Μεδίνα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο αστέρας του ποδοσφαίρου του επιτέθηκε την Κυριακή το βράδυ έξω από το σπίτι του πατέρα του Μαραντόνα.
Ο Μεδίνα είπε στο Associated Press ότι ο πρώην αστέρας κατευθύνθηκε προς το μέρος του «σαν να εκτελούσε φάουλ» και τον κλώτσησε τόσο δυνατά στα γεννητικά όργανα που «διπλώθηκε από τον πόνο».

Ο Μαραντόνα έχει πολλές φορές εκφράσει με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι φωτογράφοι τον ακολουθούν πολύ στενά. Το 1994 είχε σημαδέψει με αεροβόλο ρεπόρτερς, γεγονός που είχε οδηγήσει στη δίχρονη καταδίκη του, ενώ τον περασμένο Μάιο είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο και είχε αρχίσει να πετάει πέτρες εναντίον κάμεραμαν ο οποίος τον ακολουθούσε από το αεροδρόμιο μέχρι το σπίτι του.

Πηγή: Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου