"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μυστηριώδης ουσία σε θαλάσσια περιοχή της Κρήτης

Πονοκέφαλο στους ψαράδες, τους επιστήμονες και τις τοπικές αρχές προκαλεί η άοσμη, αφρώδης και καφέ χρώματος ουσία που εμφανίζεται επανηλλειμένα στη θαλάσσια περιοχή του Αγ. Νικολάου στο Ρέθυμνο.

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Οπως γράφει το flashnews, πρόκειται για μια ουσία, της οποίας η φύση και η προέλευση δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ενώ εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή. Εντοπίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι ενώ η πιο πρόσφατη αναφορά για την ύπαρξή της στα νερά της θάλασσας έγινε την Τετάρτη.
O Λιμενάρχης Ρεθύμνου Φραγκίσκος Δασκαλάκης ανέφερε ότι δείγματα της ουσίας έχουν περισυλλεγεί και έχουν σταλεί στο Περιφερειακό Εργαστήριο Ηρακλείου ενώ τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν πρόκειται για ρυπογόνο ουσία, αστικά λύματα ή απόβλητα. Ενδεχομένως να πρόκειται για ένα είδος πλαγκτόν το οποίο όπως έχουν διαπιστώσει εμφανίζεται κάθε φορά που υπάρχουν εναλλαγές στον καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου