"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μ. Βρετανία: Άγνωστή έδωσε σε μωρό να πιει λευκαντικό! Τρομακτικό περιστατικό στο νότιο Λονδίνο...

Μ. Βρετανία: Άγνωστή έδωσε σε μωρό να πιει λευκαντικό!


Ένα μωρό 11 μηνών βρέθηκε κοντά στο θάνατο αφού ήπιε... λευκαντικό που του έδωσε μία άγνωστη γυναίκα!
Το περιστατικό συνέβη έξω από εστιατόριο Mc Donalds, στο νότιο Λονδίνο, όπου ο μικρός είχε βρεθεί μαζί με τη μητέρα του και τη γιαγιά του.
Η νεαρή μητέρα μπήκε στο κατάστημα και άφησε το παιδί με τη γιαγιά του. Όταν βγήκε έξω, είδε τον μικρό Τζόνζι να βγάζει αφρούς από το στόμα και να κάνει εμετό. Η μητέρα της, τρομοκρατημένη, είπε ότι, ενώ είχε στραμμένη αλλού την προσοχή της, μία γυναίκα έδωσε στο μωρό ένα μπουκάλι με ένα πορτοκαλί υγρό.
Η μητέρα του μικρού έπαθε σοκ όταν είδε ότι το μπουκάλι έγραφε «λευκαντικό». Αμέσως πήγε το παιδί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε πλύση στομάχου.
Ευτυχώς ο Τζόνζι γλίτωσε, αλλά η Αστυνομία αναζητά τη διεστραμμένη γυναίκα που θέλησε να σκοτώσει ένα μικρό παιδί, μπροστά στη γιαγιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου