"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Στο στρατόπεδο του πρίγκιπα Χάρι Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Βρετανίδα στρατιώτης, που υπηρετεί στο Αφγανιστάν και δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος, γέννησε ένα αγοράκι στο νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον, εκεί όπου υπηρετεί και ο πρίγκιπας Χάρι.
Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η μητέρα και το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση και ότι ειδικοί γιατροί από τη Βρετανία μετέβησαν στο στρατόπεδο, για να την συνοδεύσουν στην πατρίδα της και να της προσφέρουν όποια φροντίδα χρειαστεί στη διάρκεια της μεγάλης πτήσης.
«Δεν προβλέπεται από τους στρατιωτικούς κανονισμούς οι γυναίκες-στρατιώτες να συμμετέχουν σε αποστολές, όταν είναι έγκυοι. Σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα αγνοούσε την εγκυμοσύνη της» αναφέρει το υπουργείο.
Η εφημερίδα Daily Mail, η οποία πρώτη δημοσίευσε την είδηση, έγραψε ότι η γυναίκα δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, έμεινε έγκυος πριν ξεκινήσει η εξάμηνη αποστολή της στο Αφγανιστάν.
Η εκπαίδευσή της περιελάμβανε πορεία 13 χιλιομέτρων και τρέξιμο. Η δουλειά της ήταν ο ανεφοδιασμός με πυρομαχικά των στρατιωτών που μάχονται κατά των αφγανών ενόπλων.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκστρατείας, όταν παραπονέθηκε για κοιλιακούς πόνους και ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι θα γεννούσε, έγραψε η Mail επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές.
«Πρόκειται για ένα μοναδικό περιστατικό, αλλά η ομάδα μου είναι καλά προετοιμασμένη για το αναπάντεχο και προσαρμόστηκε τέλεια στην κατάσταση», δήλωσε στην εφημερίδα η αντισμήναρχος Άντρια Λούις, διοικητής του νοσοκομείου εκστρατείας.
Το νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον, παρότι συνήθως χρησιμοποιείται για ακρωτηριασμούς και για την φροντίδα όσων έχουν υποστεί τραύματα από σφαίρες, θεωρείται ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα με φορητά ακτινολογικά μηχανήματα, ένα χειρουργείο και τομογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου