"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Τα ονόματα της κυβέρνησης Παπαδήμου ...Ολόκληρη η λίστα με τα ονόματα...
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες υπουργός Οικονομίας παραμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που θα έχει αναπληρωτή τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Μουρμούρα.
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.. Σταύρος Δήμας, εμφανίζεται φαβορί για... την θέση του υπουργού Εξωτερικών την οποία όμως συνεχίζει να διεκδικεί ο κ. Γιώργος Παπανδρέου για λογαριασμό του σημερινού ΥΠΕΞ Σταύρου Λαμπρινίδη.
Ο κ. Παπανδρέου έχει θέσει βέτο και για τον σημερινό υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο που επιθυμεί να διατηρηθεί στην κυβέρνηση.
Ο κ. Αβραμόπουλος θα τοποθετηθεί στη θέση του υπουργού Αμυνας, ενώ την θέση του υφυπουργού ακούγεται το όνομα του πρέσβη Γιώργου Γεωργίου. Σε ρόλο αναπληρωτή στο Πεντάγωνο ακούγεται ο Γιάννης Ραγκούσης.
Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος θα διατηρήσει το υπουργείο Υγείας, ενώ παίζεται ο αριθμός των υφυπουργών του.
Η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου θα παραμείνει στο υπουργείο Παιδείας όπου ενδέχεται να έχει ως αναπληρωτή της τον κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και υφυπουργό την κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου
Για το υπουργείο Εσωτερικών ακούγεται το όνομα του κ. Τάσου Γιαννίτση με υφυπουργό την κυρία Φώφη Γεννηματά.
Για το υπουργείο Πολιτισμού παίζει το όνομα του κ. Δημήτρη Παντερμαλή με υφυπουργό τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Πέτρο Αλιβιζάτο.
Από νωρίτερα πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν υποστήριζαν ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα τοποθετηθεί ο κ. Λευτέρης Οικονόμου, πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Στο υπουργείο Ανάπτυξης παραμένει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το υπουργείο υποδομών και δικτύων αναλαμβάνει ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης.
Στο υπουργείο Απασχόλησης παραμένει όπως φαίνεται ο Γιώργος Κουτρουμάνης.
Όσον αφορα τους Παπακωνσταντίνου, Παπαϊωάννου και Σκανδαλίδη δεν έχουν δεχτεί μέχρι τώρα τηλεφώνημα πράγμα που σημαίνει πως μένουν ώς έχουν...

nonewsNews 
Το υπουργείο εξωτερικών αναλαμβάνει ο Σταύρος Δήμας, ο Λαμπρινίδης πάει σπίτι (κολλητός του Γιώργου). Ο Σαχινίδης παραμένει στη θέση του. Ακόμα δεν σταθεροποιήθηκαν οι απόψεις και οι αποφάσεις. Μπορεί να κάνουν κυβέρνηση με ... εκατό υπεύθυνους υπουργούς, υφυπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ και όλοι στριμώχνονται για μια θεσούλα στην κυβέρνηση. Για ποια Ελλάδα και πατρίδα μιλάτε;
kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου