"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Είναι η Βουλή το μεγαλύτερο κοτέτσι γυμναστήριο του κόσμου;

Με χαρακτηριστική ευκολία κερδίζει τον τίτλο του μεγαλύτερου και καλύτερου κοτετσιού γυμναστηρίου του κόσμου, με βάση τους παρατηρητές του γνωστού βιβλίου με τα ρεκόρ "Γκίνες".
Για πρώτη φορά σε κλειστό χώρο κοτετσιού συναθροίστηκαν 153 "κότες" και έκαναν όλοι μαζί κυβισθήσεις (ή κατά το κοινόν....κωλοτούμπες) με την ίδια ακριβώς ευκολία που όλες τις προηγούμενες ημέρες δίκην ζεστάματος γυρνούσαν και διαρρήγνυαν τα "φτερά" τους προσπαθώντας να πείσουν τον κόσμο ότι δεν είναι κότες......αλλά κόκορες.
Το ακόμα σπανιότερο είναι ότι το εν λόγω κοτέτσι μπορεί να έχει γυμνασμένο κόκορα, αλλά ο νέος
κόκορας μετά το παγκόσμιο ρεκόρ μοιάζει πιο πολύ με άλλο ζώο της φάρμας, αυτό που κυλιέται στη λάσπη για να βρει το φαί του.

Άντε ρε σεις, και εις ανώτερα......
http://loutraki1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου