"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Απάνω τους, Αλέξη!» λέει ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ στον Τσίπρα Τι αναφέρει σε μήνυμά του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οικονομολόγος

 «Απάνω τους, Αλέξη!» λέει ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ στον Τσίπρα
 
Προσωπικό μήνυμα στον Αλ. Τσίπρα απέστειλε ο οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο κ. Γκαλμπρέιθ διατηρεί επαφή με τον κ. Τσίπρα και η γνωριμία τους έγινε με πρωτοβουλία και διαμεσολάβηση της Λούκας Κατσέλη και του Γ. Βαρουφάκη.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Αγαπητέ Αλέξη,
Ένα σημείωμα μόνο προκειμένου να σου πω ότι οι φίλοι σου εδώ σε έχουν πολύ στο μυαλό τους απόψε.
Σ' έχω δει δυο φορές σε περιστάσεις που απαιτούσαν τον καλύτερό σου εαυτό -με την ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και τη βραδιά των εκλογών τον περασμένο Μάη. Δεν  θα συμπεριλάβω την περίπτωση εδώ στο Ώστιν.
Η αυτοκυριαρχία που έδειξες και τις δύο φορές μου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Ξέρω ότι από αύριο θα είσαι σε θέση να ξεκινήσεις  το έργο του να συνεγείρεις ολόκληρο τον ελληνικό λαό με το μέρος σου.
Απάνω τους.
James»

Το πρωτότυπο κείμενο έχει ως εξής:

«Dear Alexis,

Just a note to let you know that your friends here have you very much in mind tonight.

I've seen you twice in situations that demanded your best - at ERT in Thessalonika and on election night last May. I won't count the occasion here in Austin.

The poise you showed both times gives me complete confidence.

I know that tomorrow you can begin the task of bringing the whole Greek people to your side.

Go get 'em.

No reply.

James»
 .tovima.

1 σχόλιο: