"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Σχέδιο νέας τάξης πραγμάτων!!!«Ηλεκτρονικό τατουάζ» αναπτύσσει η Motorola

Η συσκευή θα χρησιμοποιείται για την πιστοποίηση αυτού που το φορά, όπως και το «έξυπνο» χάπι που επίσης έχει στα σκαριά η εταιρεία.

Του Κώστα Δεληγιάννη
Δύο φουτουριστικά, και αμφιλεγόμενα, πρότζεκτ αποκάλυψε η Motorola πριν από λίγες ώρες, στο συνέδριο D11 στις ΗΠΑ.
Η αποκάλυψη έγινε από τη Regina Dugan, πρώην διευθύντρια της Darpa και νυν υπεύθυνη του τμήματος αναδυόμενων τεχνολογιών στη θυγατρική της Google.Το πρώτο πρότζεκτ αφορά ένα ηλεκτρονικό τατουάζ το οποίο θα μπορεί να κολλιέται στο δέρμα, με σκοπό να...
πιστοποιεί τον χρήστη του, καταργώντας με συνέπεια τους κωδικούς. Το «τατουάζ» αναπτύσσεται από τη Motorola σε συνεργασία με την εταιρεία MC10, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη εύκαμπτων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τέτοιες εφαρμογές.
Για να δείξει ότι η ιδέα είναι εφικτή, η Dugan φορούσε το «ηλεκτρονικό τατουάζ» στο μπράτσο της, δείχνοντάς το στο κοινό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Στην αναπόφευκτη ερώτηση αν η συσκευή θα είχε απήχηση στους χρήστες, ή θα την έβρισκαν ανατριχιαστική, η ίδια απάντησε: «να είστε βέβαιοι πως οι έφηβοι θα φορούσαν ένα τέτοιο τατουάζ, απλώς και μόνο για να εκνευρίσουν τους γονείς τους».
Τέλος στους κωδικούς όμως υπόσχεται να δώσει και το «έξυπνο» χάπι που επίσης έχει στα σκαριά η θυγατρική της Google. Κατασκευασμένο από την εταιρεία Proteus Digital Health, το χάπι θα διαλύεται από τα οξέα του στομάχου, εκπέμποντας στη συνέχεια ένα μοναδικό σήμα 18 bit, που θα επιβεβαιώνει την ταυτότητα του χρήστη.
Η Dugan ξεκαθάρισε πάντως πως απέχουμε ακόμη αρκετά χρόνια πριν τέτοιες τεχνολογίες αξιοποιηθούν εμπορικά. Ωστόσο, υποστήριξε πως γκάτζετ σαν το τατουάζ και το χάπι θα αποτελέσουν το αμέσως επόμενο στάδιο ηλεκτρονικών αξεσουάρ, μετά τα «έξυπνα» ρολόγια και γυαλιά.
 katohika.gr

 xristianikanea.

Οι “Μαύροι Πάνθηρες” και οι επικίνδυνες συμμορίες των λαθρομεταναστών

Michael-Chege
Ήταν θέμα χρόνου. Απλά θέμα τού πότε θα έσκαγε ένα τέτοιο θέμα. Αναφερόμαστε φυσικά στον “χαμό” που έγινε χτες σχετικά με την συνέντευξη, σε βρεταννικό μέσο ενός εγχρώμου που κατοικεί στην Αθήνα και ο οποίος μας πληροφόρησε ότι οι Αφρικανοί στο κέντρο της Αθήνας έχουν δημιουργήσει “ομάδες υπεράσπισης” της κοινότητάς τους από τους “κακούς” χρυσαυγίτες.
Η είδηση δημοσιεύτηκε στην “Ελευθεροτυπία” και αναδημοσιεύτηκε ευρύτατα σε όλο το ελληνικό διαδίκτυο.
Ο λόγος για την συνέντευξη που έδωσε ο Michael Chege, εκ Κένυας που ζεί στην Ελλάδα. Ο κύριος αυτός μίλησε στο βρετανικό Channel 4. Τι είπε; «Είμαι μέλος των “Μαύρων Πανθήρων” και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω (στη Χρυσή Αυγή) μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ», είπε, προσθέτοντας ότι «θα τους εξοντώσουμε».
Οι “απειλές” και η... διαστρεβλωτική μετάφραση της “Ελευθεροτυπίας”
Η εκπαίδευσή του σε πολεμικές τέχνες αποδείχθηκε χρήσιμη σε επιθέσεις που δέχθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής. «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, που πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς». Πρόσφατα, δύο άνδρες επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο, στο οποίο βρισκόταν ο Chege και τον διέταξαν να φύγει. Όταν εκείνος αρνήθηκε, πάλεψαν και επιβλήθηκε, φεύγοντας με μικρά τραύματα.
Βέβαια στο αγγλικό κομμάτι της συνέντευξης του Κενυάτη παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα: Two men with "a neo-Nazi look" entered the bus. Some of the passengers were signalling to Michael, telling him to "leave, run or get down", but he defied it. One of the techniques he learnt in his martial arts lessons was that "when you see a danger, you don't wait, you go for it and push out".
Το οποίο σημαίνει: Δύο άντρες με “νεοναζιστικό στύλ” μπήκαν στο λεωφορείο. Κάποιοι από τους επιβάτες του έκαναν σήμα να “φύγει, τρέξει ή πέσει κάτω” αλλά αυτός το αγνόησε”. Και εδώ είναι το σημαντικό κομμάτι που... κόβει η Ελευθεροτυπία, προφανώς για λόγους προπαγάνδας.
Ο κ. Chebe υπονοεί ότι αυτός επιτέθηκε στους δύο άντρες με το “νεοναζιστικό στύλ” λέγοντας: “Μία από τις τεχνικές που έμαθε στα μαθήματα πολεμικών τεχνών ήταν το ότι “όταν βλέπεις έναν κίνδυνο, δεν περιμένεις. Πάς προς αυτόν και σπρώχνεις προς τα εκεί”. Σε απλά ελληνικά, όπως το καταλαβαίνω εγώ, σημαίνει ότι ο κ. Chebe πήρε την “πρωτοβουλία” στα χέρια του και επιτέθηκε στους δύο άνδρες οι οποίοι είχαν “ναζιστική όψη” ότι και εάν σημαίνει αυτό.
Φυσικά αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ... ρεπορτάζ της ελευθεροτυπίας η οποία κάνει λόγο για “ομάδες αυτοάμυνας”. Φυσικά η αλήθεια, πολύ λίγη σημασία έχει όταν πρέπει να κάνουμε προπαγάνδα. Επίσης σημαντικό είναι το σημείο όπου ο συγκεκριμένος κύριος λέει: «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, που πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς». Και παρόλο που μας λέει ότι “επιβλήθηκε” και είχε μικρές πληγές, δεν μας λέει τι έπαθαν οι δύο π.χ. αυτοί άνδρες, για να μην ρωτήσουμε τι έγινε τις προηγούμενες φορές.
Οι απειλές για εξόντωση
Το πιο χαρακτηριστικό όμως κομμάτι της συνέντευξης είναι αυτό στο οποίο ο συγκεκριμένος Κενυάτης κάνει λόγο για “εξόντωση” των χρυσαυγιτών.
«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα», αναφέρει ο Chege. «Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνεθλίβησαν. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης. [...] Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ.
Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη». Μιλάμε για απειλές κατά εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Αναρωτιόμαστε εάν κάποιος εισαγγελέας έχει ήδη επέμβει γι' αυτή την υπόθεση. Και εάν όχι γιατί δεν το έχει κάνει ακόμη! Εδώ ο κύριος αυτός απειλεί με ... Εξόντωση και Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ποίοι ήταν οι “αυθεντικοί” Μαύροι Πάνθηρες;
Ο ιδεολογικός τους προσανατολισμός ήταν εμφανώς Μαρξιστικός. Ήταν ένας «επαναστατικός στρατός» που απέρριπτε τα ειρηνικά πολιτικά μέσα και ήταν αποκλειστικά προσανατολισμένος στην μαζική ένοπλη πάλη. Αποκαλούσαν την αστυνομία «στρατό κατοχής», τους ένστολους pigs (γουρούνια) και άνοιξαν αμέσως κανονικό πόλεμο μαζί τους. Πολλοί από τους πυρήνες τους είχαν για σύνθημα τη Μαοϊκή ρήση «το δίκιο βρίσκεται στην άκρη της κάνης μας».
Η πρώτη τους διάσημη ενέργεια ήταν η εισβολή τριάντα πάνοπλων Πανθήρων στο κοινοβούλιο του Σακραμέντο για να ακυρώσουν μια συζήτηση περί κατάργησης της οπλοκατοχής. Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και μετέπειτα Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν το σκάει από ένα πλαϊνό πορτάκι, ενώ οι Πάνθηρες διαβάζουν ένα μανιφέστο που μεταδίδεται απ’ ευθείας από την τηλεόραση. Η απήχηση τους στις μάζες των Αφροαμερικανών είναι τρομακτική. Οργανώσεις ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σ’ όλες τις πόλεις της Αμερικής όπου ζουν μαύροι και εμφανίζονται δεκάδες τοπικοί αρχηγοί, ο ένας πιο ακραίος από τον άλλον, με βασικότερο κοινό σημείο τους το μίσος εναντίον του συστήματος και των λευκών εκφραστών του.
Μέσα σε λίγους μήνες, τα γκέτο των μαύρων στις παρυφές των μεγαλουπόλεων σχεδόν αυτονομούνται. Οι τηλεοράσεις δείχνουν μακρινά πλάνα από τις φτωχογειτονιές των μαύρων, στην καρδιά των οποίων υψώνονται πυκνά σύννεφα καπνού. Οι εφημερίδες βρίθουν φωτογραφιών από δρόμους γεμάτους οδοφράγματα με εξαγριωμένους ένοπλους μαύρους πίσω τους. Μόλις μια αστυνομική περίπολος εμφανίζεται στις επίμαχες περιοχές, κατ’ ευθείαν μια ένοπλη περίπολος των Πανθήρων αρχίζει να την ακολουθεί, για «να προστατεύσει τους αδερφούς από την κτηνωδία τους».
Το κρυφτό αυτό καταλήγει συνήθως σε κανονική μάχη. Δεκάδες αστυνομικοί πέφτουν νεκροί και εκατοντάδες τραυματίζονται από ελεύθερους σκοπευτές. Αντιστοίχως, εκατοντάδες μαύροι φυλακίζονται χωρίς δίκη και δεκάδες τοπικοί αρχηγοί δολοφονούνται μυστηριωδώς. Τον Ιούνιο του 1967 ξεσπούν ταραχές στο Marion που κρατούν επτά ολόκληρες μέρες. Τελικός απολογισμός, 47 νεκροί και 7000 τραυματίες και από τις δυο πλευρές.
Αυτά θέλουν να δούν στις γειτονιές της Αθήνας, αυτοί που “δοξάζουν” τους Μαύρους Πάνθηρες; Πραγματικά δεν ξέρω εάν οι “Μαύροι Πάνθηρες” του Κενυάτη αυτού, αποτελούν πραγματικότητα ή μία φαντασίωσή του. Όπως και να έχει όμως, είναι μια εικόνα του μέλλοντος. Γιατί ακόμη και εάν είναι φαντασίωσή του, ίσως δεν είναι πολύ μακρυά η ημέρα που θα γίνει πραγματικότητα. Ειδικά αφού προωθείται με τέτοιο χυδαίο τρόπο από τα ΜΜΕ. Θέλουν τους “λευκούς”, δηλαδή τους Έλληνες νεκρούς και οπλισμένες πολιτοφυλακές μαύρων να εισβάλλουν στο κοινοβούλιο; Ναι το θέλουν! Εμποτισμένοι από την μαρξιστική ιδεοληψία τους, οι κύριοι στα διάφορα ΜΜΕ και τα κόμματα που στηρίζουν δεν θα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να βλέπουν νεκρούς Έλληνες, προκειμένου να “εξοντωθούν” οι ρατσιστές!
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Φώτης Κουβέλης, το «μακρύ χέρι» του Κόκκινου Ιερατείου

TREE
Πίσω από την προσπάθεια να περάσει ο ολοκληρωτικής νοοτροπίας «αντιρατσιστικός νόμος» κρύβεται ένα πρόσωπο υποχθόνιο και με μεγάλο παρελθόν στα παρασκηνιακά παιχνίδια που ορίζουν τις μοίρες όλων μας: ο Φώτης Κουβέλης, ο «προοδευτικός» πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Αυτός είναι που βρίσκεται πίσω από το πειθήνιο όργανο σκοτεινών δυνάμεων, που ακούει στο όνομα Αντώνης Ρουπακιώτης, και αυτός είναι που σέρνει το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βουβουζέλου προς την ίδια κατεύθυνση, εκβιάζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση – εάν δηλ. ο «πράσινος» Μπένι Χιλ δεν συμφωνήσει – δεν θα δεχτεί να σχηματίσει μαζί του την «ελληνική Ελιά» (σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για τις επόμενες εκλογές). Και, ασφαλώς, ο τρομαγμένος από το 3% των δημοσκοπήσεων Βουβουζέλος υποκύπτει στον ωμό εκβιασμό του Κουβέλη, φοβούμενος ότι δεν θα ξαναδεί τη βουλή ούτε με... κυάλια!

Ο Κουβέλης είναι ένας φανατικός κομμουνιστής, που εδώ και πολλά χρόνια παίζει τον ρόλο να παριστάνει τον δήθεν «ευρωπαϊστή» αριστερό, τον «μεταρρυθμιστή» που «διαφωνεί» με τις μεθόδους του ορθόδοξου (σταλινικού) ΚΚΕ. Είναι λοιπόν ακόμα πιο ύπουλος στις πολιτικές του τακτικές και από το ΚΚΕ, αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτό διότι ως «ήπιος» αριστερός που εμφανίζεται μπορεί και παρασέρνει αφενός τις αστικές δυνάμεις σε διάλογο μαζί του και αφετέρου μπορεί και να συνεργάζεται μ’ αυτές, όπως πράττει σήμερα με τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της τρικομματικής συμμορίας που διαλύει τον τόπο μας, αλλά και όπως έπραξε το 1989, όταν και έγινε υπουργός δικαιοσύνης στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ενιαίου ΣΥΝ υπό τον Τζαννετάκη.

Είναι λοιπόν πιστός μαθητής του συγχωρεμένου Λεωνίδα Κύρκου, ο οποίος επί σειρά ετών έπαιζε τον ίδιο ακριβώς ρόλο, προκειμένου απ’ τη μια να ελέγχει και να κρατά διασπασμένη την Αριστερά και απ’ την άλλη να έχει δίαυλο επικοινωνίας με τον αστικό κόσμο ως δήθεν «μετριόφρων». Τις άθλιες μεθοδεύσεις του Κύρκου είχε καταγγείλει κάποτε δημόσια ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντάς τον ως «δούρειο ίππο» της Μόσχας προκειμένου να παίζει στην Ελλάδα τα άθλια παιχνίδια των Ευρασιατών ολοκληρωτικών. Όποια γνώμη και να έχει κανείς για τον Πάγκαλο (εμείς έχουμε τη χειρότερη), η αλήθεια είναι ότι είχε δίκιο σ’ αυτές του τις εκτιμήσεις. Δυστυχώς...

Ο Κουβέλης λοιπόν είναι σήμερα η αιχμή της ανθελληνικής πολιτικής του Κόκκινου Ιερατείου της Μόσχας. Για το οποίο έχουμε επανειλημμένως μιλήσει στο παρελθόν. Εδώ υπενθυμίζουμε ότι τη δεκαετία του 1980 ο σημερινός πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ (τότε πρόεδρος του ΔΣΑ) ήταν ο βασικός υποστηρικτής στα δικαστήρια του δικτύου Σοβιετικών κατασκόπων, των οποίων η δράση αποκαλύφθηκε στον ελλαδικό χώρο!
Αλλά επίσης ήταν ηγετικό στέλεχος του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου, που εθεωρείτο η «ελίτ» των σοβιετικών συμφερόντων στην Ελλάδα εκείνη την εποχή... Για το παρελθόν του Κουβέλη ξέρουμε πολλά. Πάρα πολλά. Όπως βεβαίως γνωρίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω από το παρασκήνιο του «αντιρατσιστικού νόμου», που ο Κουβέλης υποσχέθηκε να δώσει ως «δώρο» στα αφεντικά του για να διαλύσει την Ελλάδα!
Ησαΐας Κωνσταντινίδης
 .elora.gr

Ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων του θανατηφόρου κορονοϊού MERS στην Ευρώπη


 Ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων του θανατηφόρου κορονοϊού MERS στην Ευρώπη
Αυξάνονται καθημερινά στην Ευρώπη τα άτομα που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό MERS, καθώς από τον 45χρονο Ιταλό που είχε διαγνωστεί την περασμένη Πέμπτη, κόλλησαν μία 2χρονη συγγενής του και ένας συνάδελφός του.

Συνολικά 11 κρούσματα έχουν αναφερθεί σε Ιταλία, Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία, περιλαμβανομένων τεσσάρων θανάτων.

Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις αφορούν άτομα που είχαν επιστρέψει πρόσφατα από χώρες της Μέσης Ανατολής, ωστόσο στην Ιταλία, τη Γαλλία και τη Βρετανία αναφέρθηκαν κρούσματα και σε συγγενείς ή γνωστούς των ταξιδιωτών που επέστρεψαν με τον ιό.

Ο ιός προκαλεί πνευμονική και σε κάποιες περιπτώσεις νεφρική ανεπάρκεια και προκαλεί το θάνατο στο 60% των ατόμων που προσβάλει.


Στα εθνικά ύδατα εισήλθαν δύο τουρκικά πολεμικά πλοία

Η τουρκική πυραυλάκατος «ZIPKIN» και η φρεγάτα «YILDIRIM», προερχόμενες από νότιο-ανατολικό Αιγαίο, εισήλθαν το Σάββατο στα εθνικά χωρικά ύδατα, στις 9.40 και στις 13.15 αντίστοιχα, ανατολικά της Αμοργού.
Φωτογραφία αρχείου
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, τα δύο τουρκικά πολεμικά πλοία στη συνέχεια κινήθηκαν μεταξύ Μυκόνου και Νάξου, νότια της Σύρου, με βορειοδυτική πορεία μεταξύ Κέας και Γυάρου και εξήλθαν στις 21:20 από τα εθνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα). Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν τα εν λόγω πολεμικά πλοία καθ' όλη την διάρκεια του πλου τους.
 
Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Μαΐου μία τουρκική πυραυλάκατος είχε παραβιάσει τα εθνικά χωρικά ύδατα στις Κυκλάδες προκειμένου να φτάσει στον προορισμό της.
 
Πηγή: ΑΜΠΕ