"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Οι “Μαύροι Πάνθηρες” και οι επικίνδυνες συμμορίες των λαθρομεταναστών

Michael-Chege
Ήταν θέμα χρόνου. Απλά θέμα τού πότε θα έσκαγε ένα τέτοιο θέμα. Αναφερόμαστε φυσικά στον “χαμό” που έγινε χτες σχετικά με την συνέντευξη, σε βρεταννικό μέσο ενός εγχρώμου που κατοικεί στην Αθήνα και ο οποίος μας πληροφόρησε ότι οι Αφρικανοί στο κέντρο της Αθήνας έχουν δημιουργήσει “ομάδες υπεράσπισης” της κοινότητάς τους από τους “κακούς” χρυσαυγίτες.
Η είδηση δημοσιεύτηκε στην “Ελευθεροτυπία” και αναδημοσιεύτηκε ευρύτατα σε όλο το ελληνικό διαδίκτυο.
Ο λόγος για την συνέντευξη που έδωσε ο Michael Chege, εκ Κένυας που ζεί στην Ελλάδα. Ο κύριος αυτός μίλησε στο βρετανικό Channel 4. Τι είπε; «Είμαι μέλος των “Μαύρων Πανθήρων” και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω (στη Χρυσή Αυγή) μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ», είπε, προσθέτοντας ότι «θα τους εξοντώσουμε».
Οι “απειλές” και η... διαστρεβλωτική μετάφραση της “Ελευθεροτυπίας”
Η εκπαίδευσή του σε πολεμικές τέχνες αποδείχθηκε χρήσιμη σε επιθέσεις που δέχθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής. «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, που πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς». Πρόσφατα, δύο άνδρες επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο, στο οποίο βρισκόταν ο Chege και τον διέταξαν να φύγει. Όταν εκείνος αρνήθηκε, πάλεψαν και επιβλήθηκε, φεύγοντας με μικρά τραύματα.
Βέβαια στο αγγλικό κομμάτι της συνέντευξης του Κενυάτη παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα: Two men with "a neo-Nazi look" entered the bus. Some of the passengers were signalling to Michael, telling him to "leave, run or get down", but he defied it. One of the techniques he learnt in his martial arts lessons was that "when you see a danger, you don't wait, you go for it and push out".
Το οποίο σημαίνει: Δύο άντρες με “νεοναζιστικό στύλ” μπήκαν στο λεωφορείο. Κάποιοι από τους επιβάτες του έκαναν σήμα να “φύγει, τρέξει ή πέσει κάτω” αλλά αυτός το αγνόησε”. Και εδώ είναι το σημαντικό κομμάτι που... κόβει η Ελευθεροτυπία, προφανώς για λόγους προπαγάνδας.
Ο κ. Chebe υπονοεί ότι αυτός επιτέθηκε στους δύο άντρες με το “νεοναζιστικό στύλ” λέγοντας: “Μία από τις τεχνικές που έμαθε στα μαθήματα πολεμικών τεχνών ήταν το ότι “όταν βλέπεις έναν κίνδυνο, δεν περιμένεις. Πάς προς αυτόν και σπρώχνεις προς τα εκεί”. Σε απλά ελληνικά, όπως το καταλαβαίνω εγώ, σημαίνει ότι ο κ. Chebe πήρε την “πρωτοβουλία” στα χέρια του και επιτέθηκε στους δύο άνδρες οι οποίοι είχαν “ναζιστική όψη” ότι και εάν σημαίνει αυτό.
Φυσικά αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ... ρεπορτάζ της ελευθεροτυπίας η οποία κάνει λόγο για “ομάδες αυτοάμυνας”. Φυσικά η αλήθεια, πολύ λίγη σημασία έχει όταν πρέπει να κάνουμε προπαγάνδα. Επίσης σημαντικό είναι το σημείο όπου ο συγκεκριμένος κύριος λέει: «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, που πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς». Και παρόλο που μας λέει ότι “επιβλήθηκε” και είχε μικρές πληγές, δεν μας λέει τι έπαθαν οι δύο π.χ. αυτοί άνδρες, για να μην ρωτήσουμε τι έγινε τις προηγούμενες φορές.
Οι απειλές για εξόντωση
Το πιο χαρακτηριστικό όμως κομμάτι της συνέντευξης είναι αυτό στο οποίο ο συγκεκριμένος Κενυάτης κάνει λόγο για “εξόντωση” των χρυσαυγιτών.
«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα», αναφέρει ο Chege. «Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνεθλίβησαν. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης. [...] Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ.
Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη». Μιλάμε για απειλές κατά εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Αναρωτιόμαστε εάν κάποιος εισαγγελέας έχει ήδη επέμβει γι' αυτή την υπόθεση. Και εάν όχι γιατί δεν το έχει κάνει ακόμη! Εδώ ο κύριος αυτός απειλεί με ... Εξόντωση και Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ποίοι ήταν οι “αυθεντικοί” Μαύροι Πάνθηρες;
Ο ιδεολογικός τους προσανατολισμός ήταν εμφανώς Μαρξιστικός. Ήταν ένας «επαναστατικός στρατός» που απέρριπτε τα ειρηνικά πολιτικά μέσα και ήταν αποκλειστικά προσανατολισμένος στην μαζική ένοπλη πάλη. Αποκαλούσαν την αστυνομία «στρατό κατοχής», τους ένστολους pigs (γουρούνια) και άνοιξαν αμέσως κανονικό πόλεμο μαζί τους. Πολλοί από τους πυρήνες τους είχαν για σύνθημα τη Μαοϊκή ρήση «το δίκιο βρίσκεται στην άκρη της κάνης μας».
Η πρώτη τους διάσημη ενέργεια ήταν η εισβολή τριάντα πάνοπλων Πανθήρων στο κοινοβούλιο του Σακραμέντο για να ακυρώσουν μια συζήτηση περί κατάργησης της οπλοκατοχής. Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και μετέπειτα Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν το σκάει από ένα πλαϊνό πορτάκι, ενώ οι Πάνθηρες διαβάζουν ένα μανιφέστο που μεταδίδεται απ’ ευθείας από την τηλεόραση. Η απήχηση τους στις μάζες των Αφροαμερικανών είναι τρομακτική. Οργανώσεις ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σ’ όλες τις πόλεις της Αμερικής όπου ζουν μαύροι και εμφανίζονται δεκάδες τοπικοί αρχηγοί, ο ένας πιο ακραίος από τον άλλον, με βασικότερο κοινό σημείο τους το μίσος εναντίον του συστήματος και των λευκών εκφραστών του.
Μέσα σε λίγους μήνες, τα γκέτο των μαύρων στις παρυφές των μεγαλουπόλεων σχεδόν αυτονομούνται. Οι τηλεοράσεις δείχνουν μακρινά πλάνα από τις φτωχογειτονιές των μαύρων, στην καρδιά των οποίων υψώνονται πυκνά σύννεφα καπνού. Οι εφημερίδες βρίθουν φωτογραφιών από δρόμους γεμάτους οδοφράγματα με εξαγριωμένους ένοπλους μαύρους πίσω τους. Μόλις μια αστυνομική περίπολος εμφανίζεται στις επίμαχες περιοχές, κατ’ ευθείαν μια ένοπλη περίπολος των Πανθήρων αρχίζει να την ακολουθεί, για «να προστατεύσει τους αδερφούς από την κτηνωδία τους».
Το κρυφτό αυτό καταλήγει συνήθως σε κανονική μάχη. Δεκάδες αστυνομικοί πέφτουν νεκροί και εκατοντάδες τραυματίζονται από ελεύθερους σκοπευτές. Αντιστοίχως, εκατοντάδες μαύροι φυλακίζονται χωρίς δίκη και δεκάδες τοπικοί αρχηγοί δολοφονούνται μυστηριωδώς. Τον Ιούνιο του 1967 ξεσπούν ταραχές στο Marion που κρατούν επτά ολόκληρες μέρες. Τελικός απολογισμός, 47 νεκροί και 7000 τραυματίες και από τις δυο πλευρές.
Αυτά θέλουν να δούν στις γειτονιές της Αθήνας, αυτοί που “δοξάζουν” τους Μαύρους Πάνθηρες; Πραγματικά δεν ξέρω εάν οι “Μαύροι Πάνθηρες” του Κενυάτη αυτού, αποτελούν πραγματικότητα ή μία φαντασίωσή του. Όπως και να έχει όμως, είναι μια εικόνα του μέλλοντος. Γιατί ακόμη και εάν είναι φαντασίωσή του, ίσως δεν είναι πολύ μακρυά η ημέρα που θα γίνει πραγματικότητα. Ειδικά αφού προωθείται με τέτοιο χυδαίο τρόπο από τα ΜΜΕ. Θέλουν τους “λευκούς”, δηλαδή τους Έλληνες νεκρούς και οπλισμένες πολιτοφυλακές μαύρων να εισβάλλουν στο κοινοβούλιο; Ναι το θέλουν! Εμποτισμένοι από την μαρξιστική ιδεοληψία τους, οι κύριοι στα διάφορα ΜΜΕ και τα κόμματα που στηρίζουν δεν θα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να βλέπουν νεκρούς Έλληνες, προκειμένου να “εξοντωθούν” οι ρατσιστές!
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου