"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Φώτης Κουβέλης, το «μακρύ χέρι» του Κόκκινου Ιερατείου

TREE
Πίσω από την προσπάθεια να περάσει ο ολοκληρωτικής νοοτροπίας «αντιρατσιστικός νόμος» κρύβεται ένα πρόσωπο υποχθόνιο και με μεγάλο παρελθόν στα παρασκηνιακά παιχνίδια που ορίζουν τις μοίρες όλων μας: ο Φώτης Κουβέλης, ο «προοδευτικός» πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Αυτός είναι που βρίσκεται πίσω από το πειθήνιο όργανο σκοτεινών δυνάμεων, που ακούει στο όνομα Αντώνης Ρουπακιώτης, και αυτός είναι που σέρνει το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βουβουζέλου προς την ίδια κατεύθυνση, εκβιάζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση – εάν δηλ. ο «πράσινος» Μπένι Χιλ δεν συμφωνήσει – δεν θα δεχτεί να σχηματίσει μαζί του την «ελληνική Ελιά» (σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για τις επόμενες εκλογές). Και, ασφαλώς, ο τρομαγμένος από το 3% των δημοσκοπήσεων Βουβουζέλος υποκύπτει στον ωμό εκβιασμό του Κουβέλη, φοβούμενος ότι δεν θα ξαναδεί τη βουλή ούτε με... κυάλια!

Ο Κουβέλης είναι ένας φανατικός κομμουνιστής, που εδώ και πολλά χρόνια παίζει τον ρόλο να παριστάνει τον δήθεν «ευρωπαϊστή» αριστερό, τον «μεταρρυθμιστή» που «διαφωνεί» με τις μεθόδους του ορθόδοξου (σταλινικού) ΚΚΕ. Είναι λοιπόν ακόμα πιο ύπουλος στις πολιτικές του τακτικές και από το ΚΚΕ, αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτό διότι ως «ήπιος» αριστερός που εμφανίζεται μπορεί και παρασέρνει αφενός τις αστικές δυνάμεις σε διάλογο μαζί του και αφετέρου μπορεί και να συνεργάζεται μ’ αυτές, όπως πράττει σήμερα με τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της τρικομματικής συμμορίας που διαλύει τον τόπο μας, αλλά και όπως έπραξε το 1989, όταν και έγινε υπουργός δικαιοσύνης στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ενιαίου ΣΥΝ υπό τον Τζαννετάκη.

Είναι λοιπόν πιστός μαθητής του συγχωρεμένου Λεωνίδα Κύρκου, ο οποίος επί σειρά ετών έπαιζε τον ίδιο ακριβώς ρόλο, προκειμένου απ’ τη μια να ελέγχει και να κρατά διασπασμένη την Αριστερά και απ’ την άλλη να έχει δίαυλο επικοινωνίας με τον αστικό κόσμο ως δήθεν «μετριόφρων». Τις άθλιες μεθοδεύσεις του Κύρκου είχε καταγγείλει κάποτε δημόσια ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντάς τον ως «δούρειο ίππο» της Μόσχας προκειμένου να παίζει στην Ελλάδα τα άθλια παιχνίδια των Ευρασιατών ολοκληρωτικών. Όποια γνώμη και να έχει κανείς για τον Πάγκαλο (εμείς έχουμε τη χειρότερη), η αλήθεια είναι ότι είχε δίκιο σ’ αυτές του τις εκτιμήσεις. Δυστυχώς...

Ο Κουβέλης λοιπόν είναι σήμερα η αιχμή της ανθελληνικής πολιτικής του Κόκκινου Ιερατείου της Μόσχας. Για το οποίο έχουμε επανειλημμένως μιλήσει στο παρελθόν. Εδώ υπενθυμίζουμε ότι τη δεκαετία του 1980 ο σημερινός πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ (τότε πρόεδρος του ΔΣΑ) ήταν ο βασικός υποστηρικτής στα δικαστήρια του δικτύου Σοβιετικών κατασκόπων, των οποίων η δράση αποκαλύφθηκε στον ελλαδικό χώρο!
Αλλά επίσης ήταν ηγετικό στέλεχος του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου, που εθεωρείτο η «ελίτ» των σοβιετικών συμφερόντων στην Ελλάδα εκείνη την εποχή... Για το παρελθόν του Κουβέλη ξέρουμε πολλά. Πάρα πολλά. Όπως βεβαίως γνωρίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω από το παρασκήνιο του «αντιρατσιστικού νόμου», που ο Κουβέλης υποσχέθηκε να δώσει ως «δώρο» στα αφεντικά του για να διαλύσει την Ελλάδα!
Ησαΐας Κωνσταντινίδης
 .elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου