"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Ζευγάρι μαύρων γέννησε λευκό μωρό

Ένα κατάξανθο αγοράκι έφερε στον κόσμο ένα ζευγάρι μαύρων στην Αγγλία και δεν πίστευαν αρχικά στα μάτια τους πως ήταν δικό τους.

Ζευγάρι μαύρων γέννησε λευκό μωρό
Ο Φράνσις Τσιμπάνγκου, με καταγωγή από το Κονγκό, δεν πίστευε στα μάτια του όταν πρωτοαντίκρυσε το δεύτερο παιδί του, ένα κατάξανθο αγοράκι, όπως επίσης και οι νοσοκόμες στο μαιευτήριο που γεννήθηκε. Ο μικρός Ντάνιελ, δεν είναι αλμπίνο, πάσχει όμως από μια μικρή γενετική μετάλλαξη.

«Ήμουν έκπληκτος και δεν μπορούσα να μιλήσω όταν τον πρωτοαντίκρυσα. Το ίδιο και οι γιατροί που σίγουρα πίστευαν ότι δεν είναι δικό μου. Μετά την αρχική έκπληξη διαπίστωσα ότι έχει τη μύτη μου και τα χείλη της γυναίκας μου» δήλωσε ο Φράνσις.

Το ζευγάρι πιστεύει ότι ο Ντάνιελ θα μπορούσε να έχει πάρει στοιχεία από το DNA της προ-προ-προγιαγιάς του, που κι εκείνη είχε γεννήσει ένα λευκό μωρό. Ο Φράνσις όμως δήλωσε: «Αυτό συνέβη πριν από έξι γενιές και δεν ξέρουμε καν αν ήταν αλήθεια».
Οι ειδικοί πιστεύουν πως αυτό το φαινόμενο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο, μπορεί να συμβεί. Πρόκειται για μια παράξενη μίξη γονιδίων, κατά την οποία υπερισχύουν τα λευκά.

Και πρόσθεσε: «Βλέπουμε τους ανθρώπους που μας χαζεύουν και σίγουρα θα σκέφτονται: Τι κάνει αυτό το μαύρο ζευγάρι με το λευκό μωρό; Σίγουρα κάποιοι θα σκέφτονται ότι το έχουμε κλέψει ή το έχουμε υιοθετήσει. Για εμάς όμως το χρώμα του δέρματος δεν έχει καμία σημασία. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου