"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μωρό-γίγαντας γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό

Ενα κοριτσάκι στη Γερμανία ξεκίνησε την ζωή του κατακτώντας το ρεκόρ για το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ στην χώρα και μάλιστα χωρίς καισαρική αλλά με φυσιολογικό τοκετό.

Μωρό-γίγαντας γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό
Η Τζασλίν μπορεί να μετράει λίγες μόνο ημέρες ζωής από τότε που ήρθε στη ζωή, στη Λειψία της Γερμανίας, ωστόσο η περίπτωσή της απέχει πολύ από το να την χαρακτηρίσει κανείς «μικρή».
Παρά τα 6,1 κιλά της και το ύψος της που έφτανε τους 57,4 πόντους, η μικρή δεν κατάφερε να τρομάξει την μητέρα και τους εξειδικευμένους γιατρούς, που την καθοδήγησαν σωστά μέχρι την ολοκλήρωση ενός φυσιολογικού τοκετού.
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πάντως δεν εντυπωσιάζονται από αυτά τα μεγέθη. Μόλις προ δύο εβδομάδων στο Πίτσμπουργκ γεννήθηκε η δεσποινίς Αντισον Γκέιλ Σέσα, με βάρος 6,24 κιλά και ύψος 63,5 εκατοστά.
Και βέβαια, σε άλλα μέρη του κόσμου, υπάρχουν περιπτώσεις πέραν κάθε φαντασίας, όπως μία γέννα στην Ινδονησία όπου το μωρό ζυγίστηκε στα 8,7 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου