"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΗΤΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ


Ο σεβαστός Κυβερνήτης για τις ξένες Δυνάμεις. Ο Μπάρμπα Γιάννης για τον Λαό. Ο Πρωθυπουργός – Δημιουργός των Μεγάλων Ιδρυμάτων, των Οχυρών, του περήφανου Στρατού και ο Ελληνας που τόλμησε τα ξημερώματα εκείνης της νύχτας, να πει, απλά, αληθινά, Ελληνικά, ΟΧΙ!
Ο Πρωθυπουργός του ΟΧΙ.
Ετσι έμεινε  και έτσι μένει  στην Ιστορία. Βέβαια είναι και Εκείνοι που λένε ότι το είπε ο Λαός!

Ποιος ξέρει… Εκείνο το πρωινό, με τον Ιταλό πρέσβη στο γραφείο του, ο Μεταξάς σήκωσε το τηλέφωνο και άρχισε να ρωτά την κυρά Μαρουσώ στο Τσεπέλοβο, την κυρά Γιώργαινα στην Δημητσάνα, την κυρά Μανώλαινα στην Κρήτη τι να κάνει… Να πει ΝΑΙ ή ΟΧΙ… Πρόχειροι και ανέντιμοι απέναντι της Ιστορίας.
Πρωθυπουργός των Εργων και του ΟΧΙ.
Ακόμα και ο τότε εξόριστος Παναγιώτης Κανελλόπουλος γράφει: Το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς. Και ο Λαός ακολούθησε τον Κυβερνήτη του. Και αυτός ο Νίκος Ζαχαριάδης, μέσα από τις φυλακές, με σημείωμά του, το οποίο πολλαπλώς πλήρωσε: «Και τώρα ΟΛΟΙ με τον Μεταξά».

Ο Ιωάννης Μεταξάς με την επέμβασή του τότε στα πολιτικά της χώρας, έβαλε την Ελλάδα σε δρόμο  προόδου και δημιουργίας. Βέβαια – ουδείς μπορεί να το αρνηθεί – υπήρξα  και κάποιες ΛΑΘΟΣ Κινήσεις, αλλά δεν έβγαιναν μέσα από το Πρωθυπουργικό Γραφείο αλλά από κάποιους ανεγκέφαλους, υπερ… εθνικόφρονες  όπως συμβαίνει πάντα!
Όπως βέβαια, χωρίς φόβο και πάθος, έχασαν την δουλειά τους πολλοί πολιτικοί που είχαν φέρει την Ελλάδα το 1936 σε μόνιμη κατάσταση Εκτάκτου ανάγκης, που υπήρχε γενική ατολμία και παράλυση!
Από το 1936 έχουν περάσει 75 χρόνια. Και το έργο που άφησε ο Μεταξάς  και γενικά ο Στρατός  είναι ακόμη ζωντανό – υπαρκτό. Εργο που φτάνει εκμεταλλεύσιμο μέχρι ΚΑΙ την Εποχή μας.
ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ο Ιωάννης Μεταξάς υπήρξε ΗΓΕΤΗΣ.
Ο ΗΓΕΤΗΣ του ΟΧΙ.
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ.
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου