"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Αγγλία: Μουσουλμάνος αρνήθηκε να πουλήσει σαμπάνια σε πελάτη

Αντιδράσεις προκαλεί στη Βρετανία η είδηση ότι Μουσουλμάνος υπάλληλος μεγάλου πολυκαταστήματος αρνήθηκε να πουλήσει σαμπάνια σε πελάτη λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Αγγλία: Μουσουλμάνος αρνήθηκε να πουλήσει σαμπάνια σε πελάτη
Ο πελάτης ενημερώθηκε ειδικότερα ότι θα έπρεπε να περιμένει άλλο ταμείο να γίνει διαθέσιμο καθώς ο υπάλληλος του ταμείου στο οποίο προσήλθε δεν μπορούσε να κρατήσει το μπουκάλι και να το χτυπήσει στην ταμειακή μηχανή.
Ο ιμάμης και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Ατζμάλ Μασρούρ δήλωσε στο Sky News ότι το Ισλάμ απαγορεύει αυστηρά όχι μόνο την κατανάλωση αλλά και την μεταφορά αλκοόλ.
Ωστόσο, άλλος Μουσουλμάνος υπάλληλος ισχυρίστηκε μιλώντας στο Associated Press ότι εφόσον κάποιος εργάζεται σε μια εταιρεία, τότε θα πρέπει να φέρνει σε πέρας ρόλους όπως αυτόν της μεταφοράς αλκοόλ αν απαιτηθεί.
Το πολυκατάστημα απολογήθηκε για την κατάσταση και σε ανακοίνωσή του είπε ότι προσπάθησε να τοποθετήσει το προσωπικό που αδυνατεί να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς λόγω θρησκείας σε κατάλληλους ρόλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου