"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Συνελήφθησαν 9 αλλοδαποί γονείς γιατί εξωθούσαν στην επαιτεία ανήλικους

Εννέα αλλοδαποί γονείς, τέσσερις άντρες και πέντε γυναίκες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη γιατί εξωθούσαν στην επαιτεία 10 ανήλικους, ηλικίας από 9 έως 17 ετών.Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες διατηρούσαν υπό την επιμέλειά τους άλλους οκτώ ανήλικους, ηλικίας από 8 μηνών έως 17 ετών.

Συνελήφθησαν 9 αλλοδαποί γονείς γιατί εξωθούσαν στην επαιτεία ανήλικους
Οι συλλήψεις έγιναν μετά από ελέγχους σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι συνολικά δέκα ανήλικοι αλλοδαποί ηλικίας 9 έως 17 ετών (εννέα αγόρια – ένα κορίτσι) επαιτούσαν.
Οι ανήλικοι καθάριζαν υαλοπίνακες διερχόμενων αυτοκινήτων και ζητούσαν χρήματα από τους οδηγούς τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εννέα αλλοδαποί, γονείς – κηδεμόνες των ανήλικων (τέσσερις άνδρες – πέντε γυναίκες) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Επαιτείας» και της «Έκθεσης».

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες διατηρούσαν υπό την επιμέλειά τους άλλους οκτώ ανήλικους, ηλικίας από 8 μηνών έως 17 ετών.

Οι δεκαοκτώ ανήλικοι τέθηκαν υπό την προστασία Μή Κυβερνητικών Οργανώσεων, ενώ στη συνέχεια συνοδευόμενοι από αστυνομικό προσωπικό, οδηγήθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα για ιατρικό έλεγχο και περαιτέρω παροχή φροντίδας.

Μετά το πέρας των εξετάσεων οι ανήλικοι θα φιλοξενηθούν σε ξενώνες αρωγής των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου