"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Άλλους διέφθειρε, άλλους επιστρατεύει



APERGOSΈχετε σκεφτεί γιατί μόνο στη χώρα μας υπάρχουν οι άδειες φορτηγών δημόσιας χρήσης; Γιατί άραγε οι κυβερνήσεις έδωσαν εντελώς δωρεάν σε ορισμένους πολίτες τις άδειες αυτές ώστε να ασκούν μονοπωλιακά τις μεταφορές; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Για να τους διαφθείρει.
Να τους ‘λαδώσει’ προκειμένου να ψηφίζουν το κόμμα που ως κυβέρνηση τους έδωσε τις μονοπωλιακές αυτές άδειες.
Οι άδειες αυτές δεν ήταν τίποτε άλλο παρά οι μίζες που έδιναν οι πολιτικοί στους ψηφοφόρους τους προκειμένου να συνεχίσουν να τους ψηφίζουν .
Και φαίνεται καθαρά η διαφθορά στη σχέση των κυβερνήσεων με τους λήπτες των αδειών δημόσιας χρήσης από το γεγονός ότι όχι μόνο έδιναν τις άδειες αυτές σε ορισμένους αλλά τους έδιναν και το δικαίωμα να τις πουλήσουν.
Δηλαδή, δεν θέλω να σε δωροδοκήσω τόσο φανερά  και να σου δώσω χρήμα στην τσέπη, γι’αυτό σου δίνω την μονοπωλιακή άδεια την οποία εσύ μπορεί να τη πουλήσεις και να πάρεις το χρήμα. 
Εδώ όμως βρίσκεται και το πρόβλημα 

Να πάρει το κράτος πίσω την άδεια από αυτόν που του την έδωσε τζάμπα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Κανονικά αυτός που δούλευε την άδεια τόσα χρόνια πρέπει να πει στο κράτος ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Να πάρει όμως την άδεια από αυτόν που την χρυσοπλήρωσε δεν είναι τίποτε άλλο από κατάφωρη αδικία. Ισοδυναμεί με δήμευση της περιουσίας του.
Εάν το Ελληνικό κράτος δεν είχε επιτρέψει την πώληση των αδειών που το ίδιο είχε διανείμει δωρεάν η χώρα σήμερα δεν θα υπέφερε. Τότε όμως δεν θα ήταν το κράτος Ελληνικό. 
Πέτρος Δίπλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου