"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Προσχεδιασμένη ήταν η απαγωγή της Μαντλίν

 Προσχεδιασμένη ήταν η απαγωγή της Μαντλίν - Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις (βίντεο)
Ο εφιάλτης επέστρεψε και πάλι για την οικογένεια Μακάν, της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια.
Μία νέα εκπομπή προβλήθηκε χθες το βράδυ από το BBC One ονόματι Crimewatch, στην οποία η αστυνομία έκανε λόγο για «προσχεδιασμένη απαγωγή» της μικρής στο παραθεριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας όπου εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007.
Το επεισόδιο διήρκησε 25 λεπτά και σ' αυτό ο Επιθεωρητής της Αστυνομίας Άντι Ρέντγουντ είπε ότι η Μαντλίν πρέπει να απήχθη αρκετή ώρα αργότερα από ό,τι κάποιοι πίστευαν μέχρι σήμερα.
Μέχρι τώρα στις έρευνες που γίνονταν όλοι πίστευαν πως η μικρή εξαφανίστηκε ανάμεσα στις 21.15 και 22.00, το βράδυ της 3ης Μαΐου που οι δικοί της την άφησαν μόνη της και βγήκαν έξω για φαγητό με φίλους σε εστιατόριο πολύ κοντά στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η Μαντλίν. Τώρα, όμως από τις έρευνες προκύπτει πως η μικρή απήχθη αρκετή ώρα αργότερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία έχει σοβαρές υποψίες πως ο απαγωγέας της μικρής πολύ πιθανόν να είναι άτομο υπεράνω πάσης υποψίας ενώ τονίζει πως την ημέρα της απαγωγής στο ξενοδοχειακό συγκρότημα μεταξύ 15.30 και 17.30 είχαν φιλοξενηθεί φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για παιδιά.
Πολύ πιθανόν λοιπόν ο απαγωγέας ή οι απαγωγείς της μικρής να ήταν άνθρωποι που έδωσαν το παρών σε αυτές τις εκδηλώσεις.
Οι αρχές επίσης εξετάζουν και όλες τις κλοπές που έγιναν εκείνη την ημέρα στην περιοχή. Πάντως, το σκίτσο του ανθρώπου που έχει ήδη κυκλοφορήσει με τον ύποπτο απαγωγέα της μικρής, ανήκει σε έναν άντρα που αυτόπτες μάρτυρες είδαν να περπατά κατά μήκος της παραλίας κρατώντας αγκαλιά ένα παιδί.
«Θα ήθελα παρακαλώ πολύ, όσοι έχετε δει το σκίτσο να δώσετε πληροφορίες για τον άντρα αυτόν, αν γνωρίζετε κάτι. Ακόμα και αν είστε εσείς οι ίδιοι» παρακάλεσε ο επικεφαλής της έρευνας μέσα από την εκπομπή.
Κάτι άλλο εξίσου σημαντικό είναι πως ο άντρας που υπέδειξε η φίλη των Μακάν Τζέιν Τάνερ και εθεάθη από την ίδια μεταξύ 21.15 και 22.00 το βράδυ της εξαφάνισης, έχει αποδειχθεί πως είναι αθώος καθώς ήταν Βρετανός τουρίστας που εκείνη την ώρα είχε πάει να πάρει από διπλανό δωμάτιο την μόλις δύο ετών κόρη του. «Είμαστε σχεδόν σίγουροι πως ο άντρας που είδε η Τάνερ δεν είναι ο απαγωγέας της Μαντλίν» είπε Άντι Ρέντγουντ.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη στην ανάγκη της αστυνομίας να μάθει νέα στοιχεία για την υπόθεση και τα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ήταν στο πορτογαλικό θέρετρο εκείνες τις μέρες ήταν πάρα πολλά, παρ' όλο που έχουν περάσει ήδη έξι χρόνια.
 Όσο για τους γονείς της Μαντλίν, ο πατέρας της Τζέρι δήλωσε πως οι χειρότερες στιγμές της οικογένειας τα τελευταία έξι χρόνια είναι όταν γιορτάζουν κάτι σημαντικό και λείπει η Μαντλίν. «Τότε μας λείπει περισσότερο» πρόσθεσε η μητέρα της Κέιτ, η οποία δήλωσε πως δεν έχει χάσει τις ελπίδες της και πως είναι αισιόδοξη ότι στο τέλος θα βρεθεί η άκρη του νήματος για την μικρή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου