"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Γιατρέ μου, θα τρελλαθώ! Το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει ρεπορτάζ του …Έθνους! Που πάει αυτός ο τόπος…

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, σας αποστέλλουμε απάντηση Νίκου Ανδρουλάκη Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ σχετικά με σχόλιο που φέρει τον τίτλο «‘Μοιράζουν’ τα … νοσοκομεία»:
«Περιγράψατε στη στήλη ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ της εφημερίδας σας, ένα γεγονός που δεν απέχει μόνο από την πραγματικότητα αλλά ανήκει στη σφαίρα του φαντασιακού.
Η συμμετοχή σε συσκέψεις που έχουν ως αντικείμενο τη διανομή θέσεων, το «μοίρασμα της πίτας», όπως αναφέρετε
χαρακτηριστικά, είναι μια τακτική που με απωθεί ως Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως πολιτικό στέλεχος γενικότερα.
Μας μπερδεύετε. Δεν έχω διορίσει ποτέ κανέναν ούτε σε διοικητικό συμβούλιο περιπτέρου.
Σας υπενθυμίζω την πάγια θέση μου για το πελατειακό κράτος, θέση που απέδειξα δημόσια με τη στάση μου στο πρόσφατο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Με ψήφισμα που κατέθεσα για τα ασυμβίβαστα μεταξύ κράτους και κόμματος, το οποίο αποδέχτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων, δεν υπάρχει η δυνατότητα διορισμένο έμμισθο στέλεχος, σε θέση Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου ή Διοικητή κρατικού οργανισμού, να θέσει υποψηφιότητα στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.
Παρακαλώ, όπως δημοσιεύσετε την απάντησή μου προς αποκατάσταση της αλήθειας στην ίδια θέση όπως και το σχετικό δημοσίευμα σας».
Νίκος Ανδρουλάκης
 http://olympia.gr

Προσχεδιασμένη ήταν η απαγωγή της Μαντλίν

 Προσχεδιασμένη ήταν η απαγωγή της Μαντλίν - Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις (βίντεο)
Ο εφιάλτης επέστρεψε και πάλι για την οικογένεια Μακάν, της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια.
Μία νέα εκπομπή προβλήθηκε χθες το βράδυ από το BBC One ονόματι Crimewatch, στην οποία η αστυνομία έκανε λόγο για «προσχεδιασμένη απαγωγή» της μικρής στο παραθεριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας όπου εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007.
Το επεισόδιο διήρκησε 25 λεπτά και σ' αυτό ο Επιθεωρητής της Αστυνομίας Άντι Ρέντγουντ είπε ότι η Μαντλίν πρέπει να απήχθη αρκετή ώρα αργότερα από ό,τι κάποιοι πίστευαν μέχρι σήμερα.
Μέχρι τώρα στις έρευνες που γίνονταν όλοι πίστευαν πως η μικρή εξαφανίστηκε ανάμεσα στις 21.15 και 22.00, το βράδυ της 3ης Μαΐου που οι δικοί της την άφησαν μόνη της και βγήκαν έξω για φαγητό με φίλους σε εστιατόριο πολύ κοντά στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η Μαντλίν. Τώρα, όμως από τις έρευνες προκύπτει πως η μικρή απήχθη αρκετή ώρα αργότερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία έχει σοβαρές υποψίες πως ο απαγωγέας της μικρής πολύ πιθανόν να είναι άτομο υπεράνω πάσης υποψίας ενώ τονίζει πως την ημέρα της απαγωγής στο ξενοδοχειακό συγκρότημα μεταξύ 15.30 και 17.30 είχαν φιλοξενηθεί φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για παιδιά.
Πολύ πιθανόν λοιπόν ο απαγωγέας ή οι απαγωγείς της μικρής να ήταν άνθρωποι που έδωσαν το παρών σε αυτές τις εκδηλώσεις.
Οι αρχές επίσης εξετάζουν και όλες τις κλοπές που έγιναν εκείνη την ημέρα στην περιοχή. Πάντως, το σκίτσο του ανθρώπου που έχει ήδη κυκλοφορήσει με τον ύποπτο απαγωγέα της μικρής, ανήκει σε έναν άντρα που αυτόπτες μάρτυρες είδαν να περπατά κατά μήκος της παραλίας κρατώντας αγκαλιά ένα παιδί.
«Θα ήθελα παρακαλώ πολύ, όσοι έχετε δει το σκίτσο να δώσετε πληροφορίες για τον άντρα αυτόν, αν γνωρίζετε κάτι. Ακόμα και αν είστε εσείς οι ίδιοι» παρακάλεσε ο επικεφαλής της έρευνας μέσα από την εκπομπή.
Κάτι άλλο εξίσου σημαντικό είναι πως ο άντρας που υπέδειξε η φίλη των Μακάν Τζέιν Τάνερ και εθεάθη από την ίδια μεταξύ 21.15 και 22.00 το βράδυ της εξαφάνισης, έχει αποδειχθεί πως είναι αθώος καθώς ήταν Βρετανός τουρίστας που εκείνη την ώρα είχε πάει να πάρει από διπλανό δωμάτιο την μόλις δύο ετών κόρη του. «Είμαστε σχεδόν σίγουροι πως ο άντρας που είδε η Τάνερ δεν είναι ο απαγωγέας της Μαντλίν» είπε Άντι Ρέντγουντ.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη στην ανάγκη της αστυνομίας να μάθει νέα στοιχεία για την υπόθεση και τα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ήταν στο πορτογαλικό θέρετρο εκείνες τις μέρες ήταν πάρα πολλά, παρ' όλο που έχουν περάσει ήδη έξι χρόνια.
 Όσο για τους γονείς της Μαντλίν, ο πατέρας της Τζέρι δήλωσε πως οι χειρότερες στιγμές της οικογένειας τα τελευταία έξι χρόνια είναι όταν γιορτάζουν κάτι σημαντικό και λείπει η Μαντλίν. «Τότε μας λείπει περισσότερο» πρόσθεσε η μητέρα της Κέιτ, η οποία δήλωσε πως δεν έχει χάσει τις ελπίδες της και πως είναι αισιόδοξη ότι στο τέλος θα βρεθεί η άκρη του νήματος για την μικρή της.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Αμπου Ντάμπι: Πατέρας μαστίγωσε μέχρι θανάτου το γιο του Σκότωσε τον 12χρονο επειδή είχε κακές σχολικές επιδόσεις


 Αμπου Ντάμπι: Πατέρας μαστίγωσε μέχρι θανάτου το γιο του
Ενας πατέρας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Αμπου Ντάμπι μαστίγωσε τον 12χρονο γιο του μέχρι θανάτου λόγω των κακών επιδόσεων του τελευταίου στο σχολείο.

Ο άνεργος πατέρας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μαστίγωσε άγρια μέχρι θανάτου τον γιο του με ένα καλώδιο από ηλεκτρονικό υπολογιστή επειδή είχε κακούς βαθμούς στη τάξη. Ο -πρώην ναρκομανής- δράστης, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, αλλά μόνο τα αρχικά του (Ρ.Μ.), παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου λέγοντας πως «μου απέκρυψε τη βαθμολογία του και μου είπε ψέματα. Γι' αυτό και έπρεπε να τον συνετίσω γιατί εγώ δεν τον ανέθρεψα με αυτόν τον τρόπο». Ο πατέρας φυσικά ξέχασε να μας πει πως ο συνετισμός ουδέποτε θα έρθει, αφού ο γιος του λιποθύμησε από τα χτυπήματα και πέθανε λίγη ώρα μετά.

«Ο πατέρας δεν είχε αφήσει σημείο στο σώμα του παιδιού που να μην το έχει χτυπήσει μέχρι που αυτό έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε»,
ανέφερε ο αστυνομικός Τζούμα αλ Κααμπί που ασχολήθηκε με την υπόθεση. «Πρόκειται για μια άσχημη υπόθεση. Ο πατέρας αποδείχθηκε πως δεν είχε καθόλου αισθήματα κάνοντας αυτή την επίθεση στο γιο του με αυτόν τον τόσο βάρβαρο τρόπο», καταλήγει ο αστυνομικός διευθυντής του Αμπου Ντάμπι, Ρασίντ Μπουρασίντ.

Ο πατέρας καταδικάστηκε τελικά μόνο σε τρία χρόνια κάθειρξη και όχι σε θανατική ποινή γιατί οι φόνοι εκ προθέσεως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τιμωρούνται ανάλογα με το αν η οικογένεια του θύματος ζητήσει ή όχι εκδίκηση. Οπως προκύπτει, οι υπόλοιποι συγγενείς του μικρού δεν ζήτησαν κάτι τέτοιο, ο δράστης θα μείνει μόνο τρία χρόνια στη φυλακή.

Ντένβερ: Νέο «Κωσταλέξι» για τέσσερα αγοράκια Η αστυνομία τα βρήκε υποσιτισμένα, χωρίς να ξέρουν να μιλάνε


 Ντένβερ: Νέο «Κωσταλέξι» για τέσσερα αγοράκια
Σε άθλιες συνθήκες βρήκε η αστυνομία τέσσερα αγοράκια, μεταξύ δύο και έξι ετών, σε σπίτι στο Ντένβερ, όπου έμεναν μαζί με τους γονείς τους ανάμεσα σε περιττώματα από την στιγμή που γεννήθηκαν.

Τα αγοράκια ήταν υποσιτισμένα και δεν ήξεραν καν να μιλήσουν, επικοινωνώντας μεταξύ τους με νοήματα.

Σε βάρος των δύο γονέων, ενός 66χρονου και μίας 35χρονης, απαγγέλθηκε σωρεία κατηγοριών παιδικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού που διέρρευσε στη δημοσιότητα, η αστυνομία βρήκε τα τέσσερα αγοράκια στο διαμέρισμα όπου τα κρατούσαν οι γονείς τους σε εμφανή κατάσταση υποσιτισμού.

Ζούσαν ανάμεσα σε περιττώματα ανθρώπου και ζώου, ούρα και μύγες. Τα αγοράκια δεν ήξεραν να κάνουν τίποτε, ούτε καν να μιλούν, και είχαν αναπτύξει δικό τους κώδικα επικοινωνίας με νοήματα και μουγκρίσματα.

Και τα τέσσερα, ηλικίας δύο, τεσσάρων, πέντε και έξι ετών, τέθηκαν υπό αστυνομική προστασία.

Αφρική: Η πιο φτωχή ήπειρος έχει 55 δισεκατομμυριούχους Ανάμεσά τους 20 Νιγηριανοί, 9 Νοτιοαφρικανοί, 8 Αιγύπτιοι και 3 γυναίκες

 
 Αφρική: Η πιο φτωχή ήπειρος έχει 55 δισεκατομμυριούχους
Η Μαύρη Ηπειρος είναι φτωχή για τους πολλούς και αναξιοπαθούντες, αλλά γίνεται όλο και περισσότερο πηγή προσωπικού πλουτισμού για τους λίγους και προκλητικά βυθισμένους στη χλιδή. Αφρικανοί επιχειρηματίες, συχνά διευκολυνόμενοι από ένα καθεστώς γενικευμένης διαφθοράς και λεηλασίας φυσικών πόρων, υψώνουν το ανάστημά τους απέναντι στις παραδοσιακές δυνάμεις των μεγάλων διεθνών μπίζνες: την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

Το οικονομικό περιοδικό «Venture» δημοσίευσε πρόσφατα λίστα με τους 55 δισεκατομμυριούχους της Αφρικής. Οι 20 είναι Νιγηριανοί, οι εννέα Νοτιοαφρικανοί και οι οκτώ Αιγύπτιοι, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και τρεις γυναίκες. Το περιοδικό υπολόγισε πως το άθροισμα των προσωπικών περιουσιών των 55 είναι 105 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί αναλυτές θεωρούν πως η δημοσίευση της λίστας θα φέρει ξανά στην επιφάνεια το ζήτημα του οικονομικού χάσματος ανάμεσα σε φτωχούς και πλούσιους στη Μαύρη Ηπειρο, ειδικά από τη στιγμή που, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Διεθνούς Τράπεζας, πάνω από 414 εκατομμύρια Αφρικανοί ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, συχνά απειλητικής για την ίδια τη ζωή τους.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην ήπειρο (και 43ος σε όλη την υφήλιο, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes») είναι ο Αλίκο Ντανγκότε από τη Νιγηρία, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 14 δισεκατομμύρια ευρώ. Εμπόριο ζάχαρης και αλεύρων, τυποποίηση τροφίμων, διεθνείς μεταφορές και κατασκευές μεγάλων δημοσίων και ιδιωτικών έργων είναι μερικές από τις δραστηριότητές του. Ο 56χρονος Ντανγκότε είναι ιδιοκτήτης της ομώνυμης κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται σε αφρικάνικες χώρες όπως οι Τόγκο, Γκάνα, Καμερούν, Ζάμπια και Νότια Αφρική.

Από τον κατάλογο δεν θα μπορούσε να λείπει και ο λευκός Νοτιοαφρικανός Αλαν Γκρέι, ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Νότια Αφρική, με προσωπική περιουσία που ανέρχεται στα 6,2 δισεκατομμύρια ευρώ. «Αυτός ο  επιχειρηματίας, που αποφεύγει την προβολή και την έκθεση στα ΜΜΕ όπως ο διάβολος το λιβάνι, ελέγχει δύο επενδυτικές εταιρείες που διαχειρίζονται από κοινού πάνω από 35 δισεκατομμύρια ευρώ» σημειώνει το «Venture».

Ψηλά στη λίστα είναι και ο Νοτιοαφρικανός Νέιθαν Κιρς, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων και κατέχει προσωπική περιουσία της τάξεως των 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο 80χρονος επιχειρηματίας, που δηλώνει ως μόνιμο τόπο διαμονής του το Λονδίνο, έχει χτίσει και του ανήκει η μισή... Σουαζιλάνδη, που λέει ο λόγος, αφού στην κατοχή του βρίσκονται, μεταξύ άλλων, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, κινηματογραφικά multiplex και πολυτελή εστιατόρια.

Εξέχουσες θέσεις στον κατάλογο κατέχουν και δύο γυναίκες: η Ιζαμπέλ ντος Σάντος, η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου της Αγκόλας Ζοζέ Εντουάρντο ντος Σάντος, είναι στα 40 της χρόνια μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματίας. Επειτα από σπουδές στη μηχανολογία και στην ηλεκτρονική στο πανεπιστήμιο King's College του Λονδίνου, η πολύγλωσση Ντος Σάντος μπήκε στον χώρο των επιχειρήσεων το 1997 ανοίγοντας στην πρωτεύουσα της χώρας Λουάντα ένα πολυτελές εστιατόριο, ονόματι Miami Beach.

Κατόπιν, έγινε η κύρια μέτοχος της ZON Multimedia, της μεγαλύτερης πορτογαλικής εταιρείας καλωδιακής τηλεόρασης, της οποίας κατέχει το 29% του κεφαλαίου, ενώ η Ντος Σάντος κατέχει επίσης το 20% των μετοχών της πορτογαλικής τράπεζας BPI, μιας από τις σημαντικότερες εισηγμένες στο χρηματιστήριο τράπεζες της χώρας. Στην Αγκόλα, η 40χρονη επιχειρηματίας κατέχει το 25% της τράπεζας BIC, καθώς και το 25% της Unitel, μιας από τις δύο εταιρείες τηλεφωνίας της χώρας. Ολες αυτές οι δραστηριότητες ανεβάζουν την περιουσία της στα 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε τη Φολορούνσο Αλακίτζα που με περιουσία 5,3 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι η πλουσιότερη γυναίκα στην Αφρική. Η νιγηριανή μεγιστάνας των πετρελαίων, που πήρε πρόσφατα τον «τίτλο» της πλουσιότερης μαύρης γυναίκας στον κόσμο μέσα από τα χέρια της αμερικανίδας παρουσιάστριας Οπρα Γουίνφρι, είναι και σχεδιάστρια μόδας με έντονη φιλανθρωπική δράση. Η 62χρονη σπούδασε σχέδιο μόδας στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1970, και όταν επέστρεψε στη Νιγηρία τα ρούχα της έγιναν ανάρπαστα στις κυρίες της υψηλής κοινωνίας.

Ομως το 1993 έκανε την κίνηση που της άλλαξε τη ζωή: έκανε αίτηση για άδεια αναζήτησης πετρελαίου σε μια προκαθορισμένη περιοχή της χώρας. Το καθεστώς τής διέθεσε μια τεράστια έκταση 617 χιλιάδων στρεμμάτων για να αναζητήσει τον μαύρο χρυσό, οπότε μερικά χρόνια μετά διαπιστώθηκε ότι η γη κρύβει περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο βαρέλια πετρελαίου.  

Η Αλακίτζα επένδυσε πρόσφατα 80 εκατομμύρια ευρώ για ένα μεγαλοπρεπές ακίνητο στο Λονδίνο ενώ εκτός από πανάκριβα σπίτια και επαύλεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, έχει στην κατοχή της και ένα ιδιωτικό τζετ. Το φιλανθρωπικό της ίδρυμα Rose Of Sharon συνδράμει ορφανά, χήρες και φτωχές οικογένειες στη Νιγηρία.

Δημοσιεύτηκε στο HeliosPlus στις 11 Οκτωβρίου 2013