"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 
Τελικά η Ν.Δ. αποδεικνύεται το κακό παιδί του συστήματος. Δεν κατόρθωσε να βρει ένα αρχηγό έμπιστο του κατεστημένου. Οι μικροχάρες και τα ρουσφέτια σε τοπικούς βαρώνους δεν είναι αρκετά για να γίνει κανείς αποδεκτός.
Μόλις ο Σαμαράς έθεσε το θέμα των λαθρομεταναστών για την συγκυβέρνηση, πήρε κόκκινη κάρτα
Τον Καραμανλή, αφού τον παρακολουθούσαν και αφού προσπάθησαν να τον σκοτώσουν, σύμφωνα με την ρωσική FSB και οι υπηρεσίες του Πούτιν δεν χαμπαριάζουν ως γνωστόν σε τέτοια θέματα, τον καθαίρεσαν δια της μεθόδου των εκλογών, λόγω του ανοίγματος στους αγωγούς του Πούτιν και λόγω του ιστορικού (κακά τα ψέματα) ΟΧΙ που είπε στον Μπ[ους για το όνομα των Σκοπίων στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Αυτά επομένως που γράφω εδώ και δώδεκα χρόνια για τις μεθόδους ελέγχου των "εν δυνάμει παρεκτροπών" των τοπικών ηγετών, αληθεύουν όλα.
Όποιος δεν κάθεται καλά, ή τον πετάνε με κάποιο σκάνδαλο, ή απειλούν την ζωή αυτού και της οικογενείας του, ή σε τελική ανάλυση τον δολοφονούν.
Ο Καραμανλής, δεν δέχτηκε να εφαρμόσει το μνημόνιο καταστροφής της "πραγματικής" ελληνικής οικονομίας και τα αφεντικά, ζήτησαν την παραίτησή του.
Η Ελλάδα, όπως πολύ σωστά λένε τα λαμόγια, είναι επικίνδυνη. Πολύ επικίνδυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από το τίποτε σου βγαίνει κάποιος ανεξέλεγκτος επάνω, αμάντρωτος, παίρνει λίγη προστασία από τον Πούτιν και σου επαναπατρίζει στον Πειραιά τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο, δηλαδή τον ελληνικό και σου κάνει την Ελλάδα υπερδύναμη.
Να θυμίσω ότι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, υποχρεούνται να διατηρούν στην Ελλάδα, καθεστώς παρανοϊκά υψηλής φορολογίας, ώστε οι μεγαλύτεροι έμποροι και επιχειρηματικοί εγκέφαλοι στον κόσμο, δηλαδή οι Έλληνες να μένουν αδρανείς.
Δόθηκε στην προηγούμενη γενιά και το πρόστυχο κοκαλάκι του διορισμού στο δημόσιο και σε συνδυασμό με τους υψηλούς φόρους, η επιχειρηματικότητα ή έφυγε από την Ελλάδα για άλλη γη και άλλα μέρη, ή τους γύρισε μπούμεραγκξ και έγινε μαύρη, άραχνη, αόρατη και νίντζα. Αυτό το ονόμασαν φοροδιαφυγή.
Ακριβώς πριν τον Καραμανλή, για να επανέλθω στο θέμα μας, "καθάρισαν", ακόμη ένα "επικίνδυνο" άτομο και το έστειλαν στο σπίτι του.
Το άτομο αυτό, δεν ήταν άλλο, από τον καλύτερο αρχηγό ΓΕΕΘΑ που είχε περάσει από τον ελληνικό στρατό, τον στρατηγό Γράψα.
Οι πραγματικοί λόγοι ωστόσο, που τα δύο αυτά άτομα απομακρύνθηκαν, ήταν άλλοι και όχι οι προφανείς.
.liako.

ΟΙ "ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

1464172
  
Δεδομένου ότι η συζήτηση των κυρίαρχων, αλλά ισχνών, πλέον, αγορών, είναι η χρεοκοπία, φαίνεται πως οι τραπεζίτες "Illuminati" είναι διατεθειμένοι να προκαλέσουν μια νέα οικονομική κρίση, ως έναν τρόπο, για να θεσπίσουν το παγκόσμιο νόμισμα και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτός βέβαια ήταν ο στόχος τους και κατά τη διάρκεια της κρίσης του 2008.

Το Ντοκιμαντέρ του  PBS Frontline, με τίτλο "The Warning", αποδεικνύει πως οι Illuminati τραπεζίτες "σαμποτάρισαν" εσκεμμένα το χρηματοπιστωτικό σύστημα και συνεχίζουν να το κάνουν.

Λίγο μετά, που ο Brooksley Βorn Γεννήθηκε, έγινε πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τον Αύγουστο του1996, ο πρόεδρος της Fed, Alan Greenspan τον κάλεσε στο γραφείο του.

Εκεί είπε ότι θα δημιουργηθεί μια ρυθμιστική αρχή, η οποία δεν θα περιλαμβάνει την "πρόληψη" ή την "αστυνόμευση" των αγορών, των "δόλιων" δραστηριοτήτων, γιατί η «αγορά» θα φροντίσει γι' αυτό.

Θυμηθείτε ότι αυτό είναι το σημείο, όπου ξεκίνησε η δράση των Rothschild στην Αμερική!

Η ίδια η Fed και οι κεντρικές τράπεζες, σε γενικές γραμμές, είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του κόσμου. Δημιουργούν το δικό μας νόμισμα με τη μορφή χρέους. Ένα μέσο ανταλλαγής, δεν πρέπει να ανήκει σε κανέναν.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει τι έγινε, όταν έγινε προσπάθεια για ρύθμιση των 495 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά παραγώγων. Οι τέσσερις, Illuminati Εβραίοι, έλεγχαν τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος των ΗΠΑ - Greenspan,  Robert Rubin, Lawrence Summers και Arthur Levitt.

Σε ακροάσεις του Κογκρέσου, ο Bornh επέμεινε ότι προσπαθούσε να προστατεύσει τα χρήματα του αμερικανικού λαού από τις αλόγιστη πρακτικές των αμερικανικών τραπεζών.

Αλλά η "επιτροπή των τεσσάρων» διαβεβαίωσε το Κογκρέσο ότι οποιαδήποτε ρύθμιση θα "ρίξει" το σύστημα. του Κογκρέσου και εξαρτάται από τις εισφορές τραπεζών, που "υπογείως" έχουν συμφωνηθεί.

Το 1998, ακριβώς βάσει χρονοδιαγράμματος, το χρηματοπιστωτικό σύστημα σχεδόν κατέρρευσε, ως προάγγελος της μελλοντικής "φούσκας" των ακινήτων.

Η Fed έχασε, συνολικά 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το ντοκιμαντέρ δείχνει -υπέροχα- ότι αν και η αμερικανική (και παγκόσμια), οικονομία ήταν σε κίνδυνο, και παρ' όλα αυτά κοντά σε καταστροφή, ο Κλίντον και ο Μπους αρνήθηκαν να ρυθμίσουν τα παράγωγα της αγοράς, και επέτρεψαν να δημιουργηθεί χρέος 595 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, κατά τη διάρκεια της "φούσκας".

Η "προφητεία" έγινε αληθινή το 2008. Λόγω των swaps, ο φορολογούμενος των ΗΠΑ αναγκάστηκε να αποζημιώσει τις ΗΠΑ και τις ξένες τράπεζες, για περισσότερο από δύο τρις ​​δολάρια.

.liako.

Μπορεί ο Βενιζέλος να πάρει σε 3 μήνες τα μέτρα που δεν πάρθηκαν τα 2 χρόνια;

«Αρχή άνδρα δείκνυσι». Ή επί τω ελληνικότερω: «Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα». Και ο ευτραφής Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνοντας από το ‘ψυγείο’ της ‘Εθνικής Άμυνας’ κατευθείαν στα αναμμένα κάρβουνα του ‘Οικονομικών’ πρέπει να καταφέρει το ακατόρθωτο (τουλάχιστον μέχρι τώρα).
Πρέπει να το καταφέρει και για τη χώρα αλλά και για τον ίδιο. 
Να σταματήσει το Ελληνικό κράτος να παράγει ελλείμματα. 
Να σταματήσει το Ελληνικό Δημόσιο να ξοδεύει περισσότερα από όσα εισπράττει.
Και αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει επιτευχθεί.
Γιατί;
Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε πάρει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια τις τέσσερεις απλές αποφάσεις που θα έλυναν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα.
Την ώρα μάλιστα που κόπτεται ότι θέλει να εξυγιάνει την χώρα  από τις αρρώστιες του παρελθόντος.
Τις τέσσερεις απλές αποφάσεις που θα άλλαζαν  αυτόματα όλο το τοπίο.
Πρώτη απόφαση: Εξισώνονται όλες οι αμοιβές του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα  με αυτές του ιδιωτικού τομέα.
Δεύτερη απόφαση: Οι νέες επενδύσεις στη χώρα μας να πληρώνουν χαμηλό φόρο .
Τρίτη απόφαση: Εκτός των μισθωτών όλοι οι άλλοι να φορολογούνται με αντικειμενικά κριτήρια (έτσι ώστε το Δημόσιο να εισπράξει πολύ περισσότερους φόρους ).
Τέταρτη απόφαση: Όλοι αφού φορολογηθούν να μπορούν να καταναλώνουν και να αγοράζουν ότι και όσα θέλουν χωρίς αυτό να θεωρείται τεκμήριο (αφού η Ελλάδα είναι χώρα κατανάλωσης και όχι παραγωγής.)
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει στη διάθεση του πολύ λίγο χρόνο.
Όσα όμως δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή.
Αρκεί να υπάρχει η πυγμή. 
Πέτρος Δίπλας