"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η επέµβαση κατά του Καντάφι Χάθηκαν στα νερά της Μεσογείου


∆ιασωθέντες πρόσφυγες, τυλιγµένοι  µε θερµαντικές κουβέρτες, φτάνουν  µε σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής  στις ακτές της Λαµπεντούζα
Το σήµα κινδύνου έφτασε στην ιταλική ακτοφυλακή στις 4 τα ξηµερώµατα. Ακταιωροί και ελικόπτερα έσπευσαν στις συντεταγµένες που είχαν λάβει. Ενα πλοιάριο φορτωµένο πρόσφυγες, από την Ερυθραία και τη Σοµαλία στην πλειονότητά τους, είχε αναποδογυρίσει. Το σκάφος είχε αποπλεύσει από τη Ζουάρα της Λιβύης δυο µέρες νωρίτερα και πλησίαζε στον προορισµό του, µόνο 64 χιλιόµετρα το χώριζαν από τη Λαµπεντούζα. Αλλά η θάλασσα ήταν πολύ ταραγµένη κι οι υπεράριθµοι επιβάτες πανικοβλήθηκαν. Αποτέλεσµα: 130 έως και 250 αγνοούµενοι και πιθανότατα νεκροί, 20 διαπιστωµένα νεκροί και 51 διασωθέντες σε κατάσταση σοκ, ανάµεσά τους µια γυναίκα σε κατάσταση προχωρηµένης εγκυµοσύνης.

«Αυτό που είδαµε ήταν απίστευτο: κεφάλια µπαινόβγαιναν στο νερό και άνθρωποι ούρλιαζαν», έλεγε ο καπετάνιος ενός αλιευτικού που έσπευσε σε βοήθεια. «Κάναµε ό,τι µπορούσαµε», πρόσθεσε. Οι διασώστες δήλωναν πως «δεν χάνουν τις ελπίδες τους», ο καιρός όµως παρέµενε εχθρικός, δυσκολεύτηκαν ακόµα και να περισυλλέξουν είκοσι σορούς που επέπλεαν. Σύµφωνα µε τις ιταλικές αρχές, το πλοιάριο µετέφερε περίπου 200 ανθρώπους, ο ∆ιεθνής Οργανισµός Μετανάστευσης ωστόσο έκανε λόγο για 300 επιβαίνοντες. «Στο πλοιάριο βρίσκονταν 40 γυναίκες και πέντε παιδιά», ανακοίνωσε. «Μόνο δύο γυναίκες επέζησαν». Περισσότεροι από 23.000 πρόσφυγες, οι περισσότεροι Τυνήσιοι, έχουν φτάσει µε σαθρά πλοιάρια σαν αυτό στη Λαµπεντούζα από τα µέσα Ιανουαρίου. Κάπου 400 πρόσφυγες – ανακοίνωσε ο ΟΗΕ – οι οποίοι αναχώρησαν πριν από 10-15 ηµέρες µε δύο σκάφη από τη Λιβύη, απλώς εξαφανίστηκαν. Το κύµα της µετανάστευσης, από ανθρώπους αρκετά απελπισµένους ώστε να πληρώνουν τους λαθρεµπόρους 1.000 ευρώ προκειµένου να στριµωχτούν σε ένα ψαράδικο, έχει προκαλέσει πολιτική κρίση στην Ιταλία και ένταση στις σχέσεις της Ρώµης – που αξιώνει διαµοιρασµό του βάρους – µε την Ε.Ε. Ιταλία και Τυνησία υπέγραψαν την Τρίτη συµφωνία για την αναχαίτιση της µεταναστευτικής ροής, µε οικονοµική βοήθεια από την πρώτη, αυστηρότερους ελέγχους από τη δεύτερη.

Στο πλαίσιο της συµφωνίας, η ιταλική κυβέρνηση δέχθηκε να δώσει εξάµηνη άδεια παραµονής σε 20.000 µετανάστες, δηλώνει εντούτοις αποφασισµένη να επαναπατρίζει στην Τυνησία όσους φτάνουν εφεξής.
Από τις 40 γυναίκες που επέβαιναν στο σκάφος, µόνο δύο βρέθηκαν ζωντανές από τα σωστικά συνεργεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου