"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ελληνική συνδρομή στην απομάκρυνση Αιγυπτίων από τη Λιβύη


«Η Ελλάδα θα συνδράμει τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας για την απομάκρυνση των Αιγυπτίων πολιτών από τη Λιβύη» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.
Ο πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα την Τετάρτη έθεσε στους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με 1,5 εκατομμύριο Αιγύπτιους, οι οποίοι έχουν στοχοποιηθεί από τις δυνάμεις που πρόσκεινται στον Καντάφι, καθώς θεωρούνται ότι υποκινούν την εξέγερση.
Ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στα μέλη των επιτροπών της Βουλής, ανέφερε ότι περίπου 400.000-500.000 Αιγύπτιοι θέλουν να αποχωρήσουν από τη Λιβύη, ενώ άλλοι 100.000 έχουν ήδη διαφύγει οδικώς στην Τυνησία, περιμένοντας στις ακτές για να μεταφερθούν στην Αίγυπτο.
Το Κάιρο έχει ζητήσει τη συνδρομή και άλλων χωρών, όπως της Γαλλίας και της Τουρκίας. Ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι η χώρα μας θα συμβάλλει και με πολεμικά και με εμπορικά πλοία αν χρειαστεί: «Θέλω να αντιληφθείτε το μέγεθος της επιχείρησης. Σε τέτοιου είδους δραστηριότητες το Πολυεθνικό Συντονιστικό Επιχειρήσεων Συντονισμού Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών θα μπορούσε να παίξει έναν ευεργετικό ρόλο», ανέφερε.
Πηγή: Newscode.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου