"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Ανησυχία για τις συλλήψεις δημοσιογράφων στην Τουρκία


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε χθες Πέμπτη την ανησυχία της για τις συλλήψεις πολλών αντιφρονούντων στην Τουρκία, που στην πλειοψηφία τους είναι γνωστοί δημοσιογράφοι.

"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί με ανησυχία τις πρόσφατες ενέργειες της αστυνομίας κατά δημοσιογράφων", ανέφερε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλ.


"Το τουρκικό δίκαιο δεν εγγυάται ικανοποιητικά την ελευθερία της έκφρασης" εξέφρασε τη λύπη του ο κ. Φουλ ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί σήμερα Παρασκευή στις Βρυξέλλες με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Αχμετ Νταβούτογλου.


"Η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία του Τύπου είναι θεμελειώδεις αρχές που θα πρέπει να γίνονται σεβαστές σε όλες τις σύγχρονες δημοκρατίες. Και με δεδομένο ότι η Τουρκία είναι υποψήφιο μέλος της ΕΕ αναμένουμε από τη χώρα αυτή να σέβεται τις θεμελειώδεις δημοκρατικές αρχές και να επιτρέπει τον πλουραλισμό" πρόσθεσε καταλήγοντας ο κ. Φουλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου