"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Επεισόδια στη Σύρο κατά την επίσκεψη Παπανδρέου ενώ η αστυνομία απάντησε με τη χρήση χημικών

Με συγκεντρώσεις "υποδέχτηκαν" το Γιώργο Παπανδρέου κάτοικοι της Σύρου στην οποία βρέθηκε τη Δευτέρα (21/3) στο πλαίσιο της επίσκεψής του. (Δείτε το βίντεο)
Πιο αναλυτικά, περισσότεροι από 500 άνθρωποι από εργατικά σωματεία και συλλόγους διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης ενώ η αστυνομία απάντησε με τη χρήση χημικών. Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα όπως «Κλέφτες! Έξω η Ελλάδα από το ΔΝΤ» ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο γυναίκες οι οποίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα Ναυπηγεία «Νεώριον» ενώ τον υποδέχτηκε ο  πρόεδρος των Ναυπηγείων Κώστας Κοκκάλας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μέσα στη μέρα, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, όπου θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τα υπόλοιπα επιμελητήρια των Κυκλάδων
.

Αποδοκιμασίες Παπανδρέου στη Σύρο by fotnak
Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, οι αναπληρωτές υπουργοί Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, καθώς επίσης και οι υφυπουργοί Περιφερειακής Ανάπτυξης Παναγιώτης Ρήγας, Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, Θαλασσίων Υποθέσεων Ελπίδα Τσουρή, Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, Εσωτερικών Γιώργος Ντόπιος και Υγείας Χάρης Τιμοσίδης, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης καθώς επίσης και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ακόμη, στην επίσκεψη συμμετέχουν περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου