"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η Ελλάδα έχει να επιτεθεί εναντίον κυρίαρχου κράτους από τον πόλεμο της Κορέας όπου συμμετείχε στο πλευρό των Αμερικανικών δυνάμεων.

Είναι άκρως γελοίο! Η Ελλάδα έχει να επιτεθεί εναντίον κυρίαρχου κράτους από τον πόλεμο της Κορέας όπου συμμετείχε στο πλευρό των Αμερικανικών δυνάμεων. Σήμερα αυτοί που πριν 15 χρόνια διέταξαν τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε άτακτη υποχώρηση από το πάτριο έδαφος, στέλνουν αεροναυτικές δυνάμεις να συμμετάσχουν στον επικείμενο βομβαρδισμό ενός κράτους που δεν έχει προβεί σε καμία επιθετική επίθεση εις βάρος της Ελλάδος.

Και πέρα από την παραβίαση κάθε ηθικής και νομικής έννοιας του διεθνούς δικαίου, με πιο δικαίωμα Έλληνας πολιτικός η στρατιωτικός θα θέσει σε κίνδυνο την ζωή Ελλήνων στρατιωτών για τα ιμπεριαλιστικά καπρίτσια των Ισχυρών;



Η υποκρισία δεν έχει όρια αν αναλογιστεί κανείς τις θερμές σχέσειςΝτορούλα αλλά και η ΝΔούλα
της οικoγένειας Παπανδρέου με τον συνταγματάρχη Καντάφι.Tο ΠΑΣΟΚ του αμερικανοεβραίου πρωθυπουργού δεν είναι μόνο του βέβαια! To όργανο των Aμερικάνων η
του Αντωνάκη επικροτούν και αυτοί τις αδήφαγες ορέξεις των Γαλλων, Αμερικάνων και Άγγλων που στόχο έχουν την εύκολη πρόβαση των πετρελαικών εταιριών τους στα ενεργειακά αποθέματα της Λιβύης.
Και μετά μου λένε κάποιοι ότι υπάρχει πολιτικός σε αυτά τα σάπια κόμματα που θα τολμήσει να προβάλει αντίσταση στα εις βάρος της Ελλάδος σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχωριων νταβατζήδων συνεργατών τους!


Για να δούμε λοιπόν; Θα καεί άραγε η Αθήνα για την απρόκλητη και επαίσχυντη συμμετοχή της Ελλάδος στα επιθετικά σχέδια των διεθνών ιμπεριαλιστών; Πολύ αμφιβάλω αν και το εύχομαι διότι τώρα πραγματικά αξίζει. 
/ellinopsychos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου