"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αθλήτρια γέννησε μέσα στο… γήπεδο!


Τα έχασαν οι προπονητές και οι συναθλήτριες μιας νεαρής βολεϊμπολίστριας στην Αγιά της Λάρισας, όταν την είδαν να διπλώνεται από τους πόνους μέσα στο γήπεδο. Η αρχική ανησυχία τους για την υγεία της κοπέλας, μετατράπηκε σε σοκ όταν διαπίστωσαν ότι είχαν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού!

Η νεαρή αθλήτρια, που είναι μαθήτρια λυκείου, ήταν έγκυος αλλά είχε καταφέρει να το κρύψει και να δίνει κανονικά το παρών τόσο στο σχολείο όσο και στο γήπεδο, αφού την βοηθούσε ο σωματότυπός της! Όταν, όμως, την έπιασαν οι πόνοι μέσα στο γήπεδο, το μυστικό κατέρρευσε. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.


Η περιπέτειά της ανήλικης αθλήτριας που κράτησε μόνη της το βαρύ φορτίο επί εννέα ολόκληρους μήνες, είχε αίσιο τέλος αφού ο ενήλικος πατέρας –που και αυτός είναι αθλητής αλλά αγωνίζεται σε ποδοσφαιρική ομάδα- αναγνώρισε το μωρό και όλοι μαζί θα ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου