"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Κίνα: Πιο ακριβή από την Αμυνα η Δημόστια Τάξη


Μεγαλύτερο είναι το κονδύλι που θα διαθέσει το Πεκίνο για την «δημόσια ασφάλεια» σε σύγκριση με εκείνο για την Άμυνα, όπως φαίνεται στον προϋπολογισμό που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Η Κίνα θα διαθέσει 624 δισεκατομμύρια γιουάν (66,5 δισ. ευρώ) για την αστυνόμευση και την εσωτερική παρακολούθηση ενώ για τις ανάγκες του Λαϊκού Απελεθυθερωτικού Στρατού θα διατεθούν μόλις 601 δισ. γιουάν (63,7 δισ. ευρώ). Πέρσι η κυβέρνηση είχε προϋπολογίσει δαπάνες ύψους 514 δισ. γιουάν για την ασφάλεια -έναντι 532 δις. για την άμυνα- αλλά εν τέλει διέθεσε 34 δισ. παραπάνω για τη δημόσια τάξη. Επισήμως στον προϋπολογισμό το σχετικό κονδύλι αναφέρεται ως «Δαπάνες για τη Διατήρηση της Σταθερότητας».
Ταυτόχρονα, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας εξέδωσε την πιο ηχηρή προειδοποίησή του μέχρι σήμερα ενάντια στις πρόσφατες εκκλήσεις που εξαπλώνονται στο ίντερνετ για διαμαρτυριες τύπου εμπνευσμένες από τις επαναστάσεις στη Μέση Ανατολή.
«Η αύξηση στα ποσά που διατίθενται για την εσωτερική ασφάλεια δείχνουν ότι το κόστος της διατήρησης του ελέγχου στο εσωτερικό έχει ξεφύγει», σχολιάζει στο Reutersο XieYue, πολιτικός επιστήμονας το Πανεπιστήμιο Tongjiτης Σαγκάης. «Το σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο απέναντι σε κάθε κίνηση αποσταθεροποίησης», επισημαίνει.
Την ίδια ώρα, η «Ημερησία του Πεκίνου», εφημερίδα - όργανο του κόμματος, αναφέρει ότι η Κίνα δεν πρόκειται να χαλαρώσει τη λογοκρισία των ιστοσελίδων που καλού σε διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας. «Όλοι ξέρουν ότι η σταθερότητα είναι αγαθό και ότι η αναρχία είναι καταστροφή», αναφέρει η εφημερίδα. «Όσοι προσπαθούν να υποδαυλίσουν εξεγέρσεις όπως στη Μέση Ανατολή, θα δουν τα σχέδια τους να πέφτουν στο κενό», προειδοποιεί η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου