"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Π. Χαϊκάλης: ‘’ Η Ελλάδα έχει πεθάνει”

Η Ελλάδα δεν έχει άρωμα αλήθειας, όλα είναι κρυμμένα κάτω από ένα ουδέτερο τοπίο, ο λαός λειτουργεί με απωθημένα και υστερήσεις, χτίζει στην άμμο παλάτια.
Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα, όλα είναι στον αέρα και όλα είναι παρά, παραπολιτικά, παραπαιδεία, παραοικονομία.
Κανείς δεν πάει φυλακή, κόβονται οι συντάξεις, το ποδόσφαιρο είναι στημένο, όλα είναι σάπια.
Η Εκκλησία δεν υπάρχει, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η περιουσία της.
Οι αστυνομικοί σκοτώνονται για 700 ευρώ. Η θυσία των δυο αστυνομικών βέβαια δείχνει ότι, μόνο κάποιοι ευσυνείδητοι μπορούν να κάνουν κάτι για να αντισταθούν.
Τελικά μόνο η προσωπική αντίσταση μπορεί να λειτουργήσει. Θέλω να πιαστώ από κάπου να δω κάτι, αλλά τι να δω από έναν κόσμο που παραπαίει.
Η Ελλάδα έχει πεθάνει
Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Το όνειρο μου είναι να πεθάνω και να ξαναγεννηθώ σε μια διαφορετική χώρα που θα τη χτίσουμε από την αρχή.
Παύλος Χαϊκάλης
Ηθοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου