"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν μεσολάβηση της Βενεζουέλας, στο θέμα Λιβύης


Κι ενώ οι ΗΠΑ εμμένουν στις θέσεις τους να εγκαταλείψει ο Καντάφι την εξουσία, απέρριψαν σήμερα την προσφορά διεθνούς μεσολάβησης για τη Λιβύη, πρόταση της κυβέρνησης της Βενεζουέλας.
"Δεν υπάρχει ανάγκη διεθνούς επιτροπής για να ειπωθεί στον συνταγματάρχη Καντάφι αυτό που πρέπει να κάνει για το καλό της χώρας και του λαού του" δηλαδή να φύγει, επανέλαβε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Φίλιπ Κρόουλι.
Ωστόσο σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα τόνισε ότι τον κόσμο τον απωθεί η βία και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στην επεξεργασία όλων των παραμέτρων "στρατιωτικών και μη", σχετικά με την απομάκρυνση του Καντάφι.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες συζήτησε την μεσολαβητική πρότασή του με τον ίδιο τον Καντάφι , σήμερα δύο εβδομάδες μετά την λαϊκή εξέγερση.
Ο Αραβικός Σύνδεσμος μελετά την πρόταση αυτή ενώ η λιβυκή αντιπολίτευση την απέρριψε κατηγορηματικά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου