"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Καντάφι: Οι χώρες της περιοχής βρίσκονται σε κίνδυνο από δω και στο εξήςΟ Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι σε σύντομο διάγγελμά του - το πρώτο μετά την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ στη Λιβύη - αναφέρει ότι η Μεσόγειος και η Βόρειος Αφρική έχουν γίνει «πεδίο μάχης», υπογραμμίζοντας ότι τα συμφέροντα των χωρών της περιοχής θα βρίσκονται σε κίνδυνο «από δω και στο εξής». Κάλεσε, επίσης, τους Λίβυους «να εξοπλιστούν για την επανάσταση».

Ο Λίβυος ηγέτης προειδοποίησε ότι θα αντιμετωπίσει αυτήν την «αποικιοκρατική, σταυροφορική» επίθεση.

Κάλεσε όλους τους Λίβυους, αλλά και τους κατοίκους της Αφρικής, της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και τους Άραβες να «σταθούν ενάντια στον εχθρό» και είπε πως θα ανοίξει τις αποθήκες με όπλα, προκειμένου να εξοπλιστούν οι πολίτες της Λιβύης.

Λίγο νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Λιβύης δήλωσε ότι οι αεροπορικές επιθέσεις δυτικών δυνάμεων κατά στόχων στη Λιβύη έκαναν «έπληξαν σημαντικά» τους πολίτες της χώρας.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Λιβύης άρχισαν το απόγευμα του Σαββάτου. Γαλλικά μαχητικά εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Λιβύης και συγκεκριμένα πάνω από τη Βεγγάζη, προπύργιο των αντικαθεστωτικών.

Αργά το απόγευμα αναφέρθηκαν τα πρώτα γαλλικά πυρά κατά αρμάτων μάχης και στρατιωτικών οχημάτων στο έδαφος και αμερικανικά πλήγματα με πάνω από 100 πύραυλους Tomahawk, ενώ στις επιθέσεις συμμετείχαν και Βρετανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου