"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα στη δυτική Ρωσία

Αεροσκάφος Αντόνοφ ΑΝ 148 (φωτογραφία αρχείου)
Ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα στη δυτική Ρωσία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι άτομα, όπως ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές, ενώ τα ρωσικά πρακτορεία μετέδωσαν ότι δύο από τους νεκρούς ήταν πολίτες της Μιανμάρ.
Αεροσκάφος Αντόνοφ ΑΝ 148 (φωτογραφία αρχείου) Το αεροσκάφος, ένα Αντόνοφ An-148, με τετραμελές πλήρωμα και δύο επιβάτες, συνετρίβη στην επαρχία Μπέλγκοροντ, 600 χλμ. νότια της Μόσχας στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, όπως διευκρίνισε το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΙΤΑΡ ΤΑΣΣ οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους ήταν από την Μιανμάρ.


Το πρακτορείο ΡΙΑ, επικαλούμενο πηγή του εργοστασίου στο οποίο κατασκευάστηκε το αεροσκάφος, μετέδωσε ότι το Αντόνοφ θα παραδινόταν στην Μιανμάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου