"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Σε ρόλο μάνατζερ οι διευθυντές των σχολείων

Διευρυμένες διοικητικές και εκπαιδευτικές αρμοδιότητες δίνει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας στους διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι πλέον θα επιλέγονται με βάση τα προσόντα τους, και όχι μόνο με γνώμονα τα έτη προϋπηρεσίας.
Οι διευθυντές δεν θα ασκούν πλέον διδακτικό έργο, προκειμένου να μένουν απερίσπαστοι σταδιοικητικά τους καθήκοντα που θα περιλαμβάνουν και την αξιολόγηση του διδακτικού προσωπικού. Στο πλαίσιο αυτό θα μπορούν ακόμη και να επιβάλλουν χρηματικές ποινές στους καθηγητές για πειθαρχικά παραπτώματα.
Παράλληλα, θα έχουν την ευθύνη εκπόνησης προγραμμάτων ενδοσχολικής επιμόρφωση και αυτοξιολόγησης του σχολείου.
Το νέο σύστημα επιλογής διευθυντών θα τεθεί σε εφαρμογή από το φετινό καλοκαίρι, ώστε οι νέοι διευθυντές να αναλάβουν τα αυξημένα τους καθήκοντα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου