"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πολύς κόσμος στο Σύνταγμα διαμαρτυρήθηκε για τις δολοφονίες αστυνομικών

foto_sintagma
Η ΕΛΑΣ πριν από λίγη ώρα, αν και δεν προκλήθηκε, χρησιμοποίησε αναιτιολόγητα βία για να απομακρύνει χιλιάδες νεαρά παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στον Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, προκειμένου να διαλύσει τη συγκέντρωση. Οι νεαροί, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αστυνομικοί, αλλά και πολίτες που έλαβαν το σχετικό κάλεσμα μέσω διαδικτύου, έδωσαν το παρόν σε μια συγκέντρωση, όπου ακούστηκαν συνθήματα όπως «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Ελλάς-Ελλάς, ή ταν ή επί τας» και ακούστηκε επανειλημμένα ο εθνικός ύμνος. Ακούστηκαν επίσης και αντικοινοβουλευτικά συνθήματα, που απεικονίζουν την οργή του κόσμου για τα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας και την ώρα μάλιστα που έχει ξεσπάσει ισχυρή ενδοκυβερνητική κόντρα για το τι μέλλει γενέσθαι με τους... λαθρομετανάστες «απεργούς πείνας», που φιλοξενούνται στο μέγαρο Υπατία!
Η ΕΛΑΣ απώθησε λοιπόν δια της βίας τους συγκεντρωμένους που είχαν πάει εκεί για να εκφράσουν την οργή τους για τη δολοφονία δύο νεαρών αστυνομικών προχθές το βράδυ στο Ρέντη! Φυσικά, από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για την παρουσία χιλιάδων πολιτών στο Σύνταγμα. Όπως συνήθως. 

.elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου