"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αλβανία: Ο πρωθυπουργός Σ. Μπερίσα, έτοιμος να προσφέρει κάθε ...βοήθεια στη δυτική συμμαχία που επιχειρεί στη Λιβύη


Αλβανία: Ο πρωθυπουργός Σ. Μπερίσα, έτοιμος να προσφέρει κάθε ...βοήθεια στη δυτική συμμαχία που επιχειρεί στη Λιβύη
  1. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα υποστηρίζει τη διεθνή στρατιωτική επέμβαση κατά της Λιβύης και δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να προσφέρει όλες τις αναγκαίες διευκολύνσεις στη συμμαχία, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.
  2. "Η Αλβανία είναι έτοιμη να προσφέρει όλες τις αναγκαίες διευκολύνσεις στη διεθνή συμμαχία για την πραγματοποίηση της σημαντικής αποστολής της υπέρ της ελευθερίας, της ειρήνης και της σταθερότητας στη Μεσόγειο" ανέφερε ο κ. Μπερίσα.
  3. Αναφερόμενος στις επιχειρήσεις της συμμαχίας ο κ. Μπέρισα τονίζει: "Οι επιχειρήσεις αυτές συνάδουν με το διεθνές δίκαιο και είναι απολύτως νόμιμες με στόχο τους την υπεράσπιση των λίβυων πολιτών του άγριου καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι που έχει προκαλέσει πολλά θύματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου