"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Μάνα-ηρωίδα προτίμησε να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τώρα χρειάζεται τη βοήθειά μας!


Με κίνδυνο της ζωής της, η κ. Myzha Engzelin, γέννησε πριν από 18 μήνες δύο υγιέστατα και πανέμορφα αγοράκια. Οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει πως αν έφερνε στη ζωή τα δίδυμα παιδιά της, η υγεία της θα είχε σοβαρές επιπλοκές. Εκείνη, όμως προτίμησε να δώσει ζωή στα δύο αγγελούδια και να ρισκάρει τη δική της.


Σήμερα, τα τέσσερα, συνολικά παιδιά της οικογένειας, κινδυνεύουν να χάσουν τη μητέρα τους καθώς η κ. Engzelin χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κ. Myzha Engzelin ζει και εργάζεται στη χώρα μας εδώ και έντεκα χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει τέσσερα παιδιά, την Πολυξένη, η οποία είναι 13 ετών, τον Κωνσταντίνο, 10 ετών και τα δίδυμα αγοράκια της, Δανιήλ και Αλέξανδρο, 18 μηνών.Από την ηλικία των 6 ετών, υποφέρει από ηπατίτιδα Β και η νόσος έχει πλέον εξελιχθεί σε χρόνια ενεργό ηπατίτιδα. Όταν, σε ηλικία 33 χρονών, έμεινε έγκυος στα δίδυμα αγόρια της, οι γιατροί της συνέστησαν να διακόψει την κύηση, κάτι που εκείνη απέρριψε αμέσως. Η απόφασή της αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή της καθώς επιβαρύνθηκε σημαντικά η υγεία της και τώρα έχει μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος με βαριά ηπατική ανεπάρκεια.


Μάλιστα, πριν από δέκα μέρες, έπαθε ρήξη κιρσών οισοφάγου και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την έσωσαν στο παρά πέντε.


Η Γαστρεντερολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου συνιστά επείγουσα ένταξη της κ. Myzha Engzelin στη λίστα μεταμόσχευσης ήπατος. Η οικογένειά της όμως βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε καν στα έξοδα μετακίνησης. Οποιος έχει τη διάθεση και την ευχέρεια να βοηθήσει τη μάνα που θυσιάζει τη ζωή της για τα αγγελούδια της, μπορεί να καταθέσει κάποιο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της Alpha bank 198-002101- 049698.

Πηγή:
www.newsit.gr

από το HELP
/koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου