"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σεβασμό του ιατρικού προσωπικού απαιτεί ο Ερυθρός Σταυρός από τους Λίβυους

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού κάλεσε τους Λίβυους να σεβαστούν το ιατρικό προσωπικό του μετά από τους πυροβολισμούς κατά δύο ασθενοφόρων που προκάλεσαν το σοβαρό τραυματισμό δύο γιατρών και την καταστροφή του οχήμαστος στην περιοχή Μισράτα, 200 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης.

"Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι πυρά κατά δύο ασθενοφόρων του Ερυθρού Σταυρού στη Μισράτα δυτικά της Βεγγάζης προκάλεσαν την ολοσχερή καταστροφή του ενός και το σοβαρό τραυματισμό δύο επιβαινόντων γιατρών", υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Διεθνούς Επιτροπής από τη Γενεύη.


"Το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου θα πρέπει να τυγχάνει σεβασμού ώστε να προσφέρει ασφαλώς τις υπηρεσίες του για τη σωτηρία ζωών" ανέφερε εκπρόσωπος στη Βεγγάζη του διεθνούς αυτού οργανισμού.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου